Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, uvažovali nebo realizovali jste někdo spací úpravu v Oktajdě II liftback ?

Trochu jsem nad tím podumal, možná by stačilo vyndat dekl z kufru, sklopit sedačky a vyrovnat výškový rozdíl nějakou vycpávkou (molitan, matrace apod.), případně nějaké vylepšení jednoduchou dřevěnou konstrukcí.

Na větší úpravy jako vyrábění ocelové konstrukce bych si netroufl ... 

Tom

Upraveno od Tomek7

Ahoj, spali jsme takhle už v OI.

Kufr jsem vyrovnal 10cm deskou z extrudovaného polystyrenu (je pevnější a nedrolí se), někam jsme odstrčili plato a bylo.

Pod sebou jsme měli karimatky a na nouzové přespání to stačilo...

Polystyren jsem měl na dvě části, řezal jsem ho horkým drátem. Bohužel by asi do OII nepasoval.

Upraveno od milos_s

• 5 měsíců později...

Ahoj, já používal ve své Oktávce 1 právě tu "dřevěnou konstrukci", pobytou sololitem a potaženou kobercem. Dalo se to pak vozit i jako regulerní dno kufru, kde se na první pohled nepoznalo, že tam nepatří. Je to ale určitě váhově těžší než to řešení polystyrenem. Teď mám čerstvě Oktávii 2 a zkoušel jsem tam to dno dát. Po drobné úpravě šířky bude pasovat taky, ale inženýři Škodovky už úplně nevychytali zarovnání toho hloupého prahu u sedaček a sklopené sedačky. Je tam drobný schodek asi 1 cm, u starší Oktávky to sedělo parádně. Nedá se nic dělat, karimatka a deka to snad vyřeší v pohodě :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.