Publikováno Květen 26, 201411 r Ahoj, někde jsem to četl, ale nyní to nemůžu najít. Už někdo řešil ty šedé pruhy co vznikají reakcí vody a tmelu (lepidla. gumy) a vypadají dost nevábně na plastovém prahu? Nejde to přeleštit ani přípravkem na plast. Díky
Květen 26, 201411 r kup aluclear od Hopa26 tady z fora tím to jde nádnerně dolu...http://www.aluclear.cz/
Květen 26, 201411 r Pomohl mi Milit čistič motorů. Dostal jsem tím i asfalt, který nešel dolů ani speciálním přípravkem. P.S.: Hadak na jiném vlákně: Hadaku, skála je jaký vzor? Ta Tvoje je moc měkká a auto se nerozbije. Upraveno Květen 26, 201411 r od Tygrik
Květen 27, 201411 r Tohle jsem reklamoval pokud máš auto v záruce, vymění jakési cosik kolem okna, nějaký myslím hlínikový(?) prvek špatně reaguje s vodou a tohle má za následek. Mi to vyměnili v pohodě. Myslím, že to byly nějaké pojezdové lišty na okna.......zeptej se v servise. Po výměně se to už neobjevilo. Škodovka o tomto problému ví, ale v tajnosti nic nesvolává, neboť to mají všichni Yetíci starší generace, u nového FL už tento nešvar bude opraven od výroby. Upraveno Květen 27, 201411 r od Michal B.
Květen 27, 201411 r Autor Chce to jen častějí umývat a nic reagovat tam nebude. rada nad zlato , při koupi vozu budou upozorňovat: "ale pozor, toto auto musíte častěji mýt"
Květen 27, 201411 r Autor Tohle jsem reklamoval pokud máš auto v záruce, vymění jakési cosik kolem okna, nějaký myslím hlínikový(?) prvek špatně reaguje s vodou a tohle má za následek. Mi to vyměnili v pohodě. Myslím, že to byly nějaké pojezdové lišty na okna.......zeptej se v servise. Po výměně se to už neobjevilo. Škodovka o tomto problému ví, ale v tajnosti nic nesvolává, neboť to mají všichni Yetíci starší generace, u nového FL už tento nešvar bude opraven od výroby. Jo jo mám, díky za radu. Zítra tam zrovna jedu, tak se na to zeptám.
Květen 27, 201411 r Mění se kompletní těsnění dveří a i okna, je to vcelku...nedavno jsem ho kupoval(stojí 1400,- a je to podle katalogu asi už 6 varianta). A nějak oxiduje ten hliník v těch těsnících lištách...já už to měl docela pěkně vykvetlý:-(
Květen 27, 201411 r Autor A jaký máš měsíc a rok výroby? Upraveno Květen 27, 201411 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Květen 27, 201411 r Autor Jeden z prvnich...9/2009 Aha, no pořádně to vykvetlo. Jsou nepoučitelní s tím hliníkem. To samé dělaly zrcátka u Favoritů.
Květen 27, 201411 r Stopy po hliníku na plastových prazích lze odstranit čističem na ALU kola. nastříkat,kartáček a je to dole.
Květen 28, 201411 r Autor Tak už jsem objednaný. Škodovka o tom ví a doporučení v záruce vyměnit, protože za nějaký pátek může hliník narušit i nástřik ve dveřích. Svolávací akce na to není, jen kdo se ozve. To těsnění v mém provedení stojí 1530,-Kč na jedny dveře.
Květen 28, 201411 r Není taky náhodou, že voda stéká ze dveří na práh a vysušuje plast. Podobný jak kdyby slunko vyšisovalo plast.
Červen 1, 201411 r Kazdopadne doporucuju obcas odehnou tu tesnici gumu na hrane dveri(B-sloupek) hlavne dole. Ja tam mam od toho jak to vyhnilo, solidne vyrezly dvere :'( Dalsi rez byla pod gumou v dolnim rohu okna tam kde konci vodorovna gumova lista a zacina ten lesteny kryt sloupku. Jsem z toho znechucenej...moje bejvala 120tka 18let stara takhle shnila nebyla:-( Tyhle tesneni jsou fajn, akorat vibracema auta odiraji lak az na plech:-( Upraveno Červen 1, 201411 r od majkl.s
Červen 1, 201411 r Autor A záruka ještě je? Na štěstí jsem si přikoupil tu 4 letou jinak by už bylo po.
Červen 1, 201411 r Bohužel, záruka už padla...i na lak. Už je jen na prorezivění karoserie ale na tu si moc iluze nedělam:-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.