moriakoj Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Ahojte, neviete niekto co by mohol sposobovat problem, ktory v poslednej dobe pozorujem? Na druhom prevodovom stupni, pri akceleracii od cca 1700 do 2000 otacok je pocut neskutocne hucanie. Auto ide dobre, motor ma normalne pekny zvuk, ale ked prechadzam cez spominane otacky na dvojke, zacne to akoby hucat, alebo duniet v aute. Je to docela hlasne, ze sa az v aute vsetci divia co to je. Po cca hodine jazdenia to pomali prestava, takze najzretelnejsie je to kym neni poriadne zohriaty motor. Taktiez stejne otacky, ale na inej zaradenej rychlosti to nerobi, iba na dvojke... . Mam superb 2, 2011 4x4 manual. Diky moc za pripadne rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 s toho popisu ťažko pochopiť , ale v podobných otáčkach dunenie a hučanie robí často odtrhnutá alebo načatá hardy spojka kardanu vzadu pri rozvodovke , išiel by som ako prvé asi po nej a potom skúmal ďalej , zvlášť ak to má cez 120 000km ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moriakoj Vloženo 14. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Diky moc suri. Zaujimave je ze to uplne prestalo.... . Robilo to cca 3 dni a naraz je to ok. Inak v servise skoda vraveli ze kardan sa celu dobu netoci. Ze sa zacina tocit iba pri zopnuti. Je to blbost co? Toci sa furt a iba sa v pripade potreby pripoji zadn naprava. Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 nie je to nijak fyzicky možné aby sa netočil , točí sa stále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 načatá,ale zákazník nič nereklamoval...ani si to nijako nevšimol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 klasika , vidím že tiež všetko fotíš ako ja 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 nevieš nikdy kedy sa to zíde ... ....trebárs pre fórum 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Pre fórum netreba :-)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moriakoj Vloženo 26. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Tak vcera ma odtiahli do servisu. Pocas jazdy mi zacalo "cukat" auto, robilo to aj pri stlacenej spojke. Na parkovisku pred kauflandom ked som siel parkovat, som pocul ze auto mi niekde z predu, zo spodu rezonuje ..... . Pri parkovani som citil ze auto nieco brzdi.... . Naraz nejaka rana a uz som sa ani nepohol. Kolesa uplne zablokovane, ani dopredu, ani do zadu. Prevodove stupne mi idu radit v pohode, auto sa chce pohnut podla zaradenej rychlosti, ale kolesa proste nieco blokuje . Odtahovke sa nejak podarilo ma nalozit a odniest do servisu, dnes poobede sa na to budu pozerat ze co to je. Podozrenie je na rozvodovku, alebo prevodovku . Tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moriakoj Vloženo 26. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Mne to tiez podobne "drncalo" a vcera ma odtiahli do servisu, kolesa zablokovane, neda sa pohnut ani do predu, ani do zadu a pravdepodobne rozvodovka, v horsom pripade prevodovka v prd.....eli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 no sme zvedaví čo to bude a ako to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moriakoj Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 (editace) Tak je to rozvodovka, 0AV409053S. Bohuzial ten diel neviem zatial nikde zohnat ..... myslim to tak abz som neplatil za origo diel skodovke 45 000 Kc ..... . Neviete ci sa da nahradit s 0AV409053T? Rozdiel je iba to T na konci a ten prave zohnat viem. To S neviem za rozumnu sumu nikde zohnat, ale mam moznost kupit TDiky moc. Editováno: 10. Prosinec 2014, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 copak podělal se? asi se tam nikdy neměnil olej co? díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moriakoj Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Olej v diferencialech som nechal menit hned ako som to kupil pred cca 2 mesiacmy. Ale uz asi bolo pozde....... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 moriakoj, musí ti stačit jedno vlákno, spojil jsem to dohromady a duplicitní příspěvky smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Tady jsem našel nějaký použitýhttp://nahradni-dily.partes.cz/cs/403843-vw-passat-3aa-2-0-tdi-103-kw-4x4-diferencial-pohon-napravy-0av409053s.htmljinak držím palce, ať to dáš brzy do kupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moriakoj Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Ano, na ten pouzity som volal, uz to nieje aktualne. Ale maju tam verziu "H", ktora je kompatibilna nahrada. Takze ju asi zajtra rano objednam. Inak v tom povodnom sa rosypalo lozisko.... jedno lozisko, ale neda sa nikde zohnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Toto vidím a počujem prvý krát v živote , nedal tam niekto zlý olej , alebo málo oleja alebo pod. ? zvlášť pri tej nedávnej výmene ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 moriakoj, musí ti stačit jedno vlákno, spojil jsem to dohromady a duplicitní příspěvky smazal. a já,že prečo ma to hodilo na už prečítané príspevky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 (editace) Trochu mimo, ale tyka sa to prednej rozvodovky. Ake je prosim pekne cislo oleja ktore do nej ide? Dik Editováno: 8. Prosinec 2014, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 (editace) Ospravedlnujem sa, nakoniec som to nasiel v inom vlakne a neviem ako zmazat prispevok Pre tych ktorym to mozno pomoze - diferencial predok + zadok - olej G 052145S2 Editováno: 8. Prosinec 2014, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Nevím jestli ti moje informace pomůže ale zkusím to. Před rokem začla moje O2 dělat to samé, škubat se jako blázen. Nakonec to bylo tím, že se na jednom kole v diferenciálu přeštíplo 5 nýtů z osmi a to kolo se vyosilo a pokusilo se prokousal obalem ven. Jaké to mělo následky asi nemusím popisovat. Mému tátovi se podařilo sehnat celou převodovku na O2 za 5000. Vypadalo to, že je to podnik kde jich měli hodně a živili se prodejem převodovek. Před chvíli jsem mu psal jestli si nepamatuje co to bylo zač a dostal jsem tuhle odpověď: "Z Líbeznice pres Zlonin a na kraji Neratovic po levé straně Vrakoviste". Tak třeba se ti podaří dohledat konkrétní podnik a třeba budou mít co potřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.