Host Oc 1,9 TDI PD Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Jsem nový majitel OI 2003 1,9 TDI PD a prosím o radu ohledně pomalého ohřívání motoru. Při raní jízdě do práce (Pha Prosek-centrum,pořád dolů)ohřeji motor na provozní teplotu až u Vltavy (při teplotě cca 18 stupňů). V zimě to bude znamenat studený odchov a namrzlá skla. Uvažuji o možnosti elektro ohřevu chladicí kapaliny(parkuji v garáži) přes spínací hodiny. Máte prosím někdo zkušenosti s tímto problémem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 řekl bych, že to není nějak zvláštní jev... obzvlášť u pd... ja jezdím z letňan na vinohrady s Tdi 66kw a v zimě mi začne topit tak u bulovky a teplota je až tak u muzea... v letě nemám problém-něják na to tolik nekoukám... samo, že jedu s citem, když je studená, obzvláště pak v zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Oc 1,9 TDI PD Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Na vebu je inzerován ohřívač motoru NORMANS. Nemáte někdo zkušenost s montáží do OCky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Na vebu je inzerován ohřívač motoru NORMANS. Nemáte někdo zkušenost s montáží do OCky? Je to asi blbost, ale není už v serii (nebo možná zláštní výbava?) u TDI elektrické přihřívání chladící kapaliny? Koukal jsem na pojistky v motorovém prostoru a jsou tam osazené pro přihřívání - nízký výkon a vysoký výkon... Ale nevím, možná je to blbost... nicméně auto topí bez nějakých delších průtahů... Jestli někdo ví něco víc, tak ať napoví - samotného by mě to zajímalo... TDI PD 74kw 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Ty ohřívací trysky stojí za prd.Jak pracují,jsem tady psal.jediná výhota TDI-PD!! motorů je,že mají v topení topný člen,který alespoň trochu ohřívá vzduch.Jinak samozřejmě nezávislé topení se super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.