Přejít na obsah

Motor 1,9 tdipd 96kw pomalý ohřev

Host Oc 1,9 TDI PD

Doporučené příspěvky

Host Oc 1,9 TDI PD

Jsem nový majitel OI 2003 1,9 TDI PD a prosím o radu ohledně pomalého ohřívání motoru. Při raní jízdě do práce (Pha Prosek-centrum,pořád dolů)ohřeji motor na provozní teplotu až u Vltavy (při teplotě cca 18 stupňů). V zimě to bude znamenat studený odchov a namrzlá skla. Uvažuji o možnosti elektro ohřevu chladicí kapaliny(parkuji v garáži) přes spínací hodiny. Máte prosím někdo zkušenosti s tímto problémem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

řekl bych, že to není nějak zvláštní jev... obzvlášť u pd... ja jezdím z letňan na vinohrady s Tdi 66kw a v zimě mi začne topit tak u bulovky a teplota je až tak u muzea... v letě nemám problém-něják na to tolik nekoukám... samo, že jedu s citem, když je studená, obzvláště pak v zimě

Odkaz ke komentáři

Na vebu je inzerován ohřívač motoru NORMANS. Nemáte někdo zkušenost s montáží do OCky?

Je to asi blbost, ale není už v serii (nebo možná zláštní výbava?) u TDI elektrické přihřívání chladící kapaliny? Koukal jsem na pojistky v motorovém prostoru a jsou tam osazené pro přihřívání - nízký výkon a vysoký výkon... Ale nevím, možná je to blbost... nicméně auto topí bez nějakých delších průtahů... Jestli někdo ví něco víc, tak ať napoví - samotného by mě to zajímalo...

TDI PD 74kw 4x4

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...