rosinko Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 No pojdem asi skor len do Tesina je to blizsie a myslim ze kvalita bude ta ista.. Inac aj ja mam DSG.Len musim odstranit par zavad ako servomotercek na vyrivych klapkacha atd az je auto pripravene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka7251 Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s firmou Quantum Chiptuning? Nikde jsem recenze na ně nenašel. Prezentují se, a také to tak vypadá, že jsou společnost, která operuje mezinárodně. Vznikly ve Velké Británii. Cenově jsou na tom poměrně dobře, výkony a záruky slibují také přesvědčivé, ale úplně si s nimi nejsem jistý. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binuu Vloženo 19. Květen 2019 Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 (editace) @jirka7251 Čau, před nedávnem jsem tam nechal nachipovat superba 125kw s dsg. No tak z počátku jsem měl rozpačitý pocity, protože prostě brzdu neměli a prostě jsem ani nevěděl jakej byl výkon před a po, ale po úpravě pocitove auto jistě táhlo o hodně lépe od cca 1900otacek, odpovídá to určitě 148kw a 420n.m. Z nula.na sto jsem vždy naměřil 8.6-8.9 vteřin, po úpravě 7.2-7.5 vteřin, což je docela znatelný rozdíl... Je příliš brzo hodnotit co dsg, dpf, dvouhmotak ale dělalo to spousta lidí a v pohodě tak že za mě spokojenost ^^ PS: přiložim ještě natočenou akceleraci.Sorry že ta kvalita není na úrovni :)) Editováno: 19. Květen 2019, autor: binuu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 19. Květen 2019 Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 Uprava bez grafu=vyhozene penize.........neznaš vykon pred ani poupravě a věř že o pocitu to neni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binuu Vloženo 19. Květen 2019 Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 @davidek.c jj taky jsem si rikal to same, strasne me to sralo, ale po predani auta jsem citil ze ty kone tam jsou, buh vi zda 200 nebo 190 ale jsem spokojenej s pruznosti auta. 0-100 okolo 7.3-7.6s . 0-200 okolo 31-32s. A jsem si 100% jisty ze to takhle driv nemohlo jet ani za nic :)) Ale castecne souhlasim s tebou, musim si objednat na tu brzdu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 tak investuj jeste neco a udelej brzdu a potom uvidis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romancek888 Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 nazdar...na Sk kde doporucujete urobit upravu s brzdou?len soft...dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Daval som robit v Profituning Nitra, meranie pred-po, celkovy pristup spokojnost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKo Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 V 17. 11. 2012 na 20:17, frenkyyy napsal: Copak, dal někdo již čipovat 103kw CR?? chtělo by to trošku nějaké koníčky při zatížení ..)) Chtěl jsem se zeptat, zdali už někdo zkoušel čip pro 103 kw CFFB, případně u koho. Uvažuji o tom, nějakou bezpečnou rozumnou mez, žádný limitní hodnoty. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 (editace) Úpravu ti udělám jakou bude potřeba, včetně měření před a po úpravě. Hlavně ne za drastické peníze jak jsem četl o pár řádek výše. Ne že by to bylo tolik, ale poměr toho co ti nabídnou a cenou je žalostný. V případě DSG upravuji i převodovky. Kódování k úpravám zdarma. Vždy se dá něco vylepšit. Pokud jsi ze severní moravy, dojeď za TDI funem a budeš spokojen také. Editováno: 17. leden 2020, autor: motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKo Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Díky, jsem z Brna, dojet nemam problém kamkoliv. Mám manuál, takže DSG mě netrápí. Auto je z roku 2014, najeto je poctivých 148 tkm, tankuji pouze vervu nebo shell vpower D plus pridavam VIF. Olej měněn každý rok (origo 5w30), vloni rozvody plus olej v převodovce. V květnu mě čeká STK, udělat to lépe po? Chtěl bych přidat pár koníků, prázdný to jede hezky, při zatížení by to chtělo trochu víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Myslím že kombinace vysrat se na Shellku (tankovat kvalitní palivo) a návštěva TDI Funa bude pro tebe ideální kombinace vzhledem k tomu že si z Asie [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Zkus opravdu toho TDI Fun z Třince[emoji106] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKo Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 před 11 hodinami, headerTDI napsal: Myslím že kombinace vysrat se na Shellku (tankovat kvalitní palivo) a návštěva TDI Funa bude pro tebe ideální kombinace vzhledem k tomu že si z Asie Tak z Asie.... no jak myslíš, mohl jsi mít hezký zbytek života, ale takhle..... vybral sis sám. Být tebou, už ven sám nechodím. My vídeňáci se nedáme :-) Na tu shellku jedu jednou za rok, preferuju Benzinu a výjimečně Eurooil bez biosložky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Zachovej paniku a neber to osobně, přeci jenom je zbytečný jet do Prahy, když máš velmi kvalitního úpravce za stepí [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Spíš jde o to cestu s něčím spojit, z Brna se jede na obě strany blbě, asi jako dnes z každého většího města. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKo Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Tak pracovně jsem na silnici každý den, časově to vyjde asi na stejno. Jezdím tam i tam, ale se služebním autem. NaTřinec mi přijde cesta kvalitnější a bez opravovaných částí, i když kolony teď nejsou ani mezi Brnem a Prahou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Myslím, že na úpravu je potřeba přijet s tím co se bude upravovat. To platí jak u Funa, tak u mě. Aspoň tedy u mě 100pro. ˇUpravy poštou a na pumpě neřeším, důležité je vyhodnocení stavu auta. Pochopitelně při služebce nás můžeš navštívit, a pak si buď hodit korunou, nebo jednoduše budeš mít dříve či později i nějakou soukromou cestu. To už je na tobě, myslím, že jsem se k tomu vysemenil až kam. MPR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKo Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 To je mi jasný, že musím dojet s tím, co se bude upravovat. Chtěl jsem jen říct, že jezdím všude po republice a není problém někam dojet soukromě. Asi je jedno, jestli by se to dělalo před nebo po technické, nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.