micz Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Zdravím Vás kolegové. Máte někdo zkušenosti se sundaváním originál potahů ze zadních sedaček? Mám v plánu koupit sedačky s tříbodovým pásem uprostřed, ale pochybuju že bych trefil stejnou barvu. Proto mě zajímá jestli je možný prohodit nějakým rozumným způsobem potah. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 No není to sice Škodofka, ale dneska mi shodou náhod měnili v záruce potah sedáku řidiče. Mechoš to dělal 3 hodiny. Ty zadní ale budou určitě jednodušší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Mám dojem, že na tříbodový pás musí být v karoserii kotevní body. Asi nebude tak jednoduchý změnit typ pásů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micz Vloženo 5. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Ono to právě vypadá, že se jen odmontuje ten dvoubod a místo něj se namontuje spodek trojbodu. Navíjení by mělo být v sedačce. Ale nevím, potřeboval bych s tím poradit. Byl bych docela rád kdyby se mi to tam povedlo dát a synátor mohl sedět uprostřed a koukat na cestu, protože jinak .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 rozobrať zadok je podla mňa horšie ako predok , aspoň pri koženom Superbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 zadek nemá oproti předku pojezdy a elektriku. Takže minimálně dostat sedadlo ven je určitě jednodušší vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Ak porovnám výmenu dečky alebo poťahu na Superbe v svetlej koži-alcantare na predku alebo výmenu stredového pásu na tom istom na zadku tak tú dečku beriem všetkými 10timi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 tak já mám tutéž kombinaci a nedělal bych si to sám ani omylem. Ale ten chlap, co to dneska měnil, toho měl plný tesáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 a máš svetlý interiér ? menil som zadný trojbod na SII a neskutočná robota , každú chvílu umyť ruky aby si to nezakydal a nekonečný príbeh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micz Vloženo 5. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 no právě že světlej... ono by se v podstatě měnilo jen čalounění na opěrákách. Ale fakt jde teď spíš o to jestli je to konstrukčně možný prohodit ten dvoubod za trojbod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 No ja mam Fabku 4-mistnou a vim ze si doprostred nemuzu pridelat zadnej pas ani papirove ani fyzicky. Proste tam na to nemam kotevni uchyty a zadny dodelavky se delat nemuzou. A taky mam dojem ze zmena dvoubodu na trojbod (i naopak) je nemozna. Je to bezpecnostni prvek a s tim je to homologovano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micz Vloženo 8. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Těžko říct... V tp není psán druh pásu uprostřed. Zkusím se podívat u našich jak to je řešený u Fabie II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micz Vloženo 8. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Tak co jsem tak koukal tak uchycení pásu ke kastli by neměl být problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Zdravím Vás kolegové. Máte někdo zkušenosti se sundaváním originál potahů ze zadních sedaček? Mám v plánu koupit sedačky s tříbodovým pásem uprostřed, ale pochybuju že bych trefil stejnou barvu. Proto mě zajímá jestli je možný prohodit nějakým rozumným způsobem potah. Díky moc jde to celkem rychle. Vyndáš sedák/opěrák, okraj potahu je podhrnutý pod rámem sedáku - stačí "narovnat" okraje a potah už jde částečně svlíknout a zůstane viset jen na středovém profilu. Ten je tvořen drátem, který je přichycen kovovými kroužky (něco jako malý kroužek na klíče). Ty buď opatrně "vytočíš" kleštěmi (strašná práce), nebo je přestřihneš štípačkama a při montáži místo nich dáš elektrikážské zdrhovací pásky. Pokud zvolíš druhou možnost, tak komplet převlečení sedadel ti zabere maximálně hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Pasy jdou prehodit na fabce sem mel trojbot a pak sem poridil polosporty z ibizy a ta mela dvoubod Pod sedackou je kotevni oko to de odsroubovat a provliknes tam bud trojbod nebo prisroubujes dvoubod U dvojbodu je pas zvlast a u trojbodu je pas navynutej primo v sedacce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 O nejaky homologaci neni rec Fabka je homologovana jako petimistna a nikde se nic nepise jakej prostredni pas tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Aka velkost tisichran je potrebny na demontaz sedadla? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 XZN10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Dakujem, sedadla su uz vonku nahodim potahy povysavam a namontujem ich naspat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.