najmis Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Mám krátkou Fabku r.v. 01 1,9pd chtěl bych místo standertního výfuku(posledního tlumiče)dát výfuk z RS.Standartní výfuk pd má středový díl ale v Etce je uvedeno že od některých čísel kastle(roku výroby) má motor ATD středový díl a nebo nemá..výfuk z RS který mám doma má hodně dlouhou trubku směrem k motoru,tudíš je z RS,které mělo jen kat. a poslední díl.. -předpokládám že ten střední díl mám dát pryč...správně...??? -budu muset někde dodělávat nějaké uchyty na ten RS výfuk....? -nějaké další zkušenosti,postřehy,rady...??????? Díky všem....Petr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Máš na tom RS výfuku oválnou koncovku? Je ta koncovka součast tlumiče a je tam navařená z výroby, nebo je tam ta koncovka přišroubovaná jako doplněk? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 CO jsem mel moznost ten najmisuv vyfuk videt tak je to proste original vyfuk z Fabie RS tudis to ma privarenou original RS koncovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Máš na tom RS výfuku oválnou koncovku?Je ta koncovka součast tlumiče a je tam navařená z výroby, nebo je tam ta koncovka přišroubovaná jako doplněk? Dík Pokud si to pořádně přečteš,tak tam píšu o výfuku Z RS ne o nějaké imitaci!!!!a taky v Etce jsou popsané pouze originál díly Škoda..tudíš asi píšu o originál výfuku z RS!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 No, no, no najmisi. Ty se nějak moc čepýříš. Forum je, abych se zeptal, né abys vybuchoval Jsme na tom podobně. Já sháním origoš koncovku z RS a ty zas montuješ výfuk RS. Nechceš se na tu montáž vyprdnout, stejně nevíš jak na to, a tu koncofku RS mi střelit ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Daruju Ti řezný kotouč. (bez fričky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Daruju Ti řezný kotouč. (bez fričky) Moc vtipný....... jde spíš o to jak je to s těmi tlumiči...že některé ročníky mají středový díl a některé nemají......uříznout výfuk a utáhnout převlečnou spojku umím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Taky jsem neviděl žádný RS podvozek. Byl jsem aji na čumindu v AAA, ale žádné RS tam neměli. Takže Ti nepomůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 A ja nevidel zatim zadny podvozek TDI Ja tam mam jen kat, vlasne uz ne a koncovy dil, lool teda myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 A já budu mít možná koncovku RS. Héč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 A já budu mít možná koncovku RS. Héč Jo a možná pro tebe budu jednu mít....sem ti psal v sekci bazar... Tak si ty odpustíme ne..????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Najmisi, souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZI Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Tak jsem se díval na vejfuk z RS co se mi válí pod ponkem.Zadní část z tlumičem je napojena někde v půli auta .Ta přední má kat ,pružnou část a kolínko k turbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Mohl by mi někdo pomoci jak se mění výfuk na Fabii ? Mám tam origoTDI a budu dávat FRS , ale jak jsem tak koukal , tak vede nad nápravou , to se kvůli výfuku musí sundavat i náprava ? Mám vzadu kotoučovku , tak nevím co vše to obnáší .Hledal jsem to na fóru a nikde jsem to nenašel , díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maťo M. Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Keď sa na ten výfuk pozrieš lepšie zbadáš na rúre značku ktorá má podobu troch priečnych čiar od seba vzdialených cca 5cm. Na mieste strednej čiary sa výfuk rozreže, vyberie sa požadovaný kus, vloží sa nový a na spoj sa použije spojka. Zajtra hodím obrázok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 tak to by bylo super , toho jsem si fakt nevšiml , to zítra schválně zkouknu , super . sem rád že toto fórum tu je hned se mi bude lépe spát , než ráno zjistím že na té mé to tam není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maťo M. Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Tak konečne som to sem dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 díky za foto , ale já ten výfuk študoval a nikde nic , tak frička a už to lítalo výfuk je na autě i bez sundavání zadní nápravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 problém se smradem teď řeším, asi vlnovec, má to opletení být natěsno, nebo je normální, že je to cedník? chalani, když zacpu výfuk, mělo by to zdechnout, ale ono si to bubulá dál a natlakuje se to a hadrem se začne cpát vodní pára když čumím do motoru, tak u vlnovce to má podezřelý zvuk.... ale asi dole pod autem mimochodem, když shodím oil víčko, tak to fouká jak ze starý škodovky, je to normální? sací filtr je ALE čistý, na krátké trasy to na víčku dělá bohatou bílou pěnu, na dlouhé zmizí voda se pomale ztrácí, ale kolem vodní pumpy je to navlhlý, těsnění pod hlavou má 12000km, od tý výměny ubylo v nádržce 2cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12542&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mson Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 Řeším problém se zvukem.kamarád mel samý motor jak píšu v nadpisu a měl rezonátor místo katu a zbytek trubku a mělo to né moc hlasitý ale pěkný zvuk.já mám uplně to samé auto uplně stejně upravený výfuk ale vůbec to neřve.je to uplně tiché.jen piskot turba je slyšet.setkal jsem se s tím že se sám stahne vlnovec a pak a se zmenší se jeho vnitřní průměr.může to byt tímto nebo může být problém nekde u turba.vůbec nevím jak to tam je.mám to auto týden takže to nemám vůbec prolezené.dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 já mám jen trubku a na konci průchozí tlumič, má to lehkej decentní zvuk, pořádně se ozve akorát při většim zátahu mezi 2 - 3t otáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mson Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 já to mám fakt tiché a ani v zátahu to neudelá nic extra.zkusím to rozpojit za rezonátorem a uvidím co to udelá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejvi1 Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 chci se zeptat, potřeboval bych radu nebo zpíš názor....na svojí fabii jsem si výříznul katalyzátor dal jsem místo toho trubku, těd se chystám vyndat zadní tlumič a dát tam trubku, chci se zeptat jestli to nebude mít nějaký vliv na turbo když půjdou splodiny rovnou ven jen z trubky, slyšel jsem někde že může odejít že nebude mít nikde žádnej podtlak nebo co ve výfukovim potrubí,díky moc za radu a názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Tos udělal mooooc dobře,napiš sem ještě rz,abysme věděli kdo nám čudí pod nos.Hlavně že TDI pičo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.