Pilad Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Na diagnostiku motoru používám OBD2 Bluetooth adaptér a program Torque Pro (OBD 2 & Car) pro propojení s mobilem. Dnes se mi rosvítila kontrolka motoru a program Torque Pro hlásí chybu P0441. Bohužel chybové kódy nejsou přeložené. Na netu jsem zjistil že by to mohlo být odvzdušnění palivové nádrže. Loni když jsem ještě používal VAG a netbook tak se mi občas chyba objevoval a tak jsem na podzim koupil ventil ovzdušnění nádrže a od té doby byl klid. Je možné že po půl roce ten ventil odešel nebo by to mohlo být i něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Ten ventil nemusi byť špatny ale može byt len upchaty od rozkladu uhlikoveho filtra. Stava sa to častym pretankovanim nadrže. Ale treba to odskušať či cvaka a či je priepustny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilad Vloženo 26. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Nepamatuji že bych poslední dobou přetankovával nádrž. Pokaždé když se rozsvítí kontrolka tak tankuji za tisícovku a to nenaplní nádrž. Vyzkouším to odvzdušnění protože Nádobku s aktivním uhlím jsem našel za netu za 1.842 Kč a nechce se mi to hned měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Najprv otestuj ten ventil. či cvaka a pripustnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilad Vloženo 26. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 vezl jsem manželku večer do práce a když byl nastartovaný motor a vytáhl jsem hadičku co vede od nádrže tak přes odvzdušňovací ventil přisával motor vzduch a když jsem vytáhl vo vede z ventilu tak se změnil chod motoru, šel trochu nepravidelně. Cvakání jsem nezjistil, ale určitě se otevře a je propustný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.