Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jde to dodělat nebo ne :huh: Potřeboval bych to kvůli dětský sedačce. V servisu mi řekli že to neudělaj.

Jde to a uz se to tu resilo, tak zkus prohledat forum.

Jen ve strucnosti - nejspis budes potrebovat novou airbagovou jednotku, ktera tu funkci podporuje.

Já to v autě mám od výroby, takže by jsme mohli zkouknout, co je všechno potřebam, ale jak psal velký M :smich: ,,ta jednotka tu funkci musí podporovat... :ph34r:

• Autor

Už sem prohledával a našel prd velebnosti

to Olo: když budeš mít čas, tak se prosim tě koukni co bych všechno potřeboval. Zasejc aby to nestálo majlant. To bych si radši pořídil nějaký zrcátko, abych měl toho našeho dudlíka pořád na očích

No pocitej, ze jen za airbagovou jednotku to bude balik...

Tak jenom ten zámek s držákem do kastlíku přístrojovky je cca 1500,-, pak kontrolka na přístrojovce cca 300,-, řj airbagu s možností deaktivace 11236,- ale třeba by si jí někde sehnal, nebo by se možná dala překódovat ta co máš v autě, ale to ti neporadím, budou to vědět ty co ty jednotky třeba znovu nabíjej... -_-

• Autor

Nó pěkný, jdu schánět to zrcátko :D

Nó pěkný, jdu schánět to zrcátko :D

:smich:

Mám taky z výroby, myslel jsem, že to budu používat, v práci jezdím sám, ale ve skutečnosti je aktivován pořáda když si vzpomenu, tak mám nastartováno a nechce se mi zase zdechávat auto.

• 2 měsíce později...

Nevite nekdo cislo dilu te jednotky ktera podporuje to vypinani a tech ostatnich dilu ktere jsou pro funkci vypinani potreba ?? Mozna si to budu objednavat tak jestli je moznost nekoho z vas poprosit..Samozrejme myslim Fabii..

Diky

• 1 měsíc později...

Mělo by to jít vympnout V.A.Gem.Škoda ZAKAZUJE zasach do elek.airbegů.

• 3 roky později...

Takže pokud nemám v autě vypínání bagu originál z výroby musimkoupit novou řídící jednotku airbagu za cca 11 000,- Kč, nelze to dodělat, nebo "upravit" pouze v softwaru + vypínač ? <_<

Na té jednotce bez vypínače budou asi chybět potřebné piny.

Já mám takovej dojem, že jednotka airbagů překódovat už nejde, jakmile je jednou nakódovaná.

Správným "nádobíčkem" to lze.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.