oggy Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Jde to dodělat nebo ne Potřeboval bych to kvůli dětský sedačce. V servisu mi řekli že to neudělaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Jde to a uz se to tu resilo, tak zkus prohledat forum. Jen ve strucnosti - nejspis budes potrebovat novou airbagovou jednotku, ktera tu funkci podporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Já to v autě mám od výroby, takže by jsme mohli zkouknout, co je všechno potřebam, ale jak psal velký M ,,ta jednotka tu funkci musí podporovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Nech toho velky O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 6. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Už sem prohledával a našel prd velebnosti to Olo: když budeš mít čas, tak se prosim tě koukni co bych všechno potřeboval. Zasejc aby to nestálo majlant. To bych si radši pořídil nějaký zrcátko, abych měl toho našeho dudlíka pořád na očích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 No pocitej, ze jen za airbagovou jednotku to bude balik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Tak jenom ten zámek s držákem do kastlíku přístrojovky je cca 1500,-, pak kontrolka na přístrojovce cca 300,-, řj airbagu s možností deaktivace 11236,- ale třeba by si jí někde sehnal, nebo by se možná dala překódovat ta co máš v autě, ale to ti neporadím, budou to vědět ty co ty jednotky třeba znovu nabíjej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 6. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Nó pěkný, jdu schánět to zrcátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Nó pěkný, jdu schánět to zrcátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Mám taky z výroby, myslel jsem, že to budu používat, v práci jezdím sám, ale ve skutečnosti je aktivován pořáda když si vzpomenu, tak mám nastartováno a nechce se mi zase zdechávat auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Nevite nekdo cislo dilu te jednotky ktera podporuje to vypinani a tech ostatnich dilu ktere jsou pro funkci vypinani potreba ?? Mozna si to budu objednavat tak jestli je moznost nekoho z vas poprosit..Samozrejme myslim Fabii.. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Mělo by to jít vympnout V.A.Gem.Škoda ZAKAZUJE zasach do elek.airbegů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akvils Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Takže pokud nemám v autě vypínání bagu originál z výroby musimkoupit novou řídící jednotku airbagu za cca 11 000,- Kč, nelze to dodělat, nebo "upravit" pouze v softwaru + vypínač ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 Na té jednotce bez vypínače budou asi chybět potřebné piny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 Já mám takovej dojem, že jednotka airbagů překódovat už nejde, jakmile je jednou nakódovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Správným "nádobíčkem" to lze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.