Publikováno Červen 30, 201411 r ahoj minule som si vsimol ze rapid ma po starom - zelene podsvietenie pristrojov, volantu (nie budikov), chcel by som sa spytat ci to je mozne nejakym jednoduchym sposobom prerobit na biele - ako to je napr v novej oktavke a ci to nahodou uz niekto neskusal. Podobnu temu sa mi nepodarilo najst tak zakladam novu.
Červen 30, 201411 r Však on píše, že nie budíkov... Ano, vše ostatní svítí zeleně. No asi by to neměl být takový problém, však je to podobné jako u OI a dalších koncernových aut. Minimálně ovladač zapínání světel a jejich výšky je stejný jako u OI. K ovladači zrcátek se bude dostávát blbě, musí jít dolů tapec. Tlačítka na volantu půjdou snad rozlousknout. Největší problém tak bude climatronic, tlačítka rádio a tlačítka pod climatronicem (ev. ovládáním topení a klimatizace). I když u OI jsem podsvětlení dělal, tady si zatím vzhledem ke 4leté záruce na větší zásah netroufám. A měnit jen část (to nejjednodušší - ty spínače) se mi nechce.
Červenec 3, 201411 r bila dost hodne sviti a verim ze bude interier presvetlovat vic jak zelena. na pohled mozna hezci bila, ale praktictejsi dle meho nazoru zelena.
Červenec 31, 201411 r ano jde to , ja to dělal na svojem rapidu z kamošem trvalo to 5 hodin dělaly jsme to poprvé ,nejhorší je snad volant musiš sundat předek volantu kde se troubé a je airbeg , drží to ze zadu na packách , navod najde na google a zmněnu odvětlení v rapidu je z tim piplačka , pokud neumíš dobře pájet mikropajkou , tak se do toho ani nepouštěj a dej to někdomu kdo to už dělal !
Červenec 31, 201411 r Vikyviky mel ocividne nocni utok na forum.. Bral bych to jako vzdy s (z) rezervou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.