fabia kubis Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Ahoj všichni obracím se na Vás s dotazem v poslední době mi začla převodovka po zahřátí cca 10km vydávat takové vrčení jde to slyšet i přes radio tento zvuk se zesiluje zrychlovánim nepomáhá sešlápnout spojkový ani brzdový pedál . Nevíte co by to mohlo být? ložiško v převodovce? nebo převodovka v háji najeto 180 000km. děkuji za radu Kubis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 základná vec..olej tam máš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 kuželíkové ložiscko , mě začalo vrčet ve 219 tis., vyměnil jsem za mladší převodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia kubis Vloženo 1. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Ale tož klucí jasny že tam je olej ,,,,,,, takže výměna převodovky :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) ložisko lze vyměnit, ale jsou na to spešl přípravky, v ruce asi ne. Já sehnal převodovku s 50ti tis.km za 2500,- takže výměna ložiska , které stojí asi1200 nemá smysl s přihlídnutím k výši najetých km. já třeba dal na 1,4 16V 55 kw převodovku z HTP 1,2 47 Kw Editováno: 1. Červenec 2014, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Ale tož klucí jasny že tam je olej to,ale z tvojho popisu nebolo jasné..takže preto tá moja (pre niekoho) banálna otázka (ale dosť dôležitá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia kubis Vloženo 2. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 ok ok budu hledat převodovku ..... Já vím nenapsal jsem to díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Máš dvě možnosti, 1) shánět starší, nebudeš znát stav a není do toho vidět :-( 2) svou demontovat a zamluvit předem termín třeba u SIXTY, ten udělá repas a odvezeš si dom. Ještě ten den nebo max druhý den ráno. Většinou se vymění ložiska a je to v poho. + dáš nový olej. Ale především je rozhodnutí jen na tobě. Já bych volil opravu. To je z mé hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Já bral převodovku z bouranýho auta, kdy jsem viděl kastli, stav km , kod převdovky, r.v. převodovky, fčnost částečně zjištíš na místě , a cena byla přijatelná, takže pro mě bylo výhodný toto. JInak o repasích u SIXTY jsem taky uvažoval, ale cena je o ničem jiným. Ty MPIčkový převodovky se zase pohybujou v jiný relaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WWW868 Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Máš dvě možnosti, 1) shánět starší, nebudeš znát stav a není do toho vidět :-( 2) svou demontovat a zamluvit předem termín třeba u SIXTY, ten udělá repas a odvezeš si dom. Ještě ten den nebo max druhý den ráno. Většinou se vymění ložiska a je to v poho. + dáš nový olej. Ale především je rozhodnutí jen na tobě. Já bych volil opravu. To je z mé hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Sel bych do repasu. Pouzitej kus muze bejt taky pekne vyser. Ta repase (pokud to jsou jen loziska) neni zas tak draha a mas jistotu ze s tim nic jinyho nebude - pokud jo, tak se to pri repasi vyresi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia kubis Vloženo 6. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 No hele kucí a cenově jsme na jaké relaci?? ložisko cca 1800kč nebo stačí vyměnit jenom to ložisko , vím že použitá převodovka bude stát za prd když nevím z jakýho to je auta ale ten repas tam budem kolem 10 000 né??? to autě me stálo už tolik peněz že to není možný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 Je to na tobě, jak se rozhodneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 (editace) Je to na tobě, jak se rozhodneš. Přesně tak Na vrakáči ti záruku nedají a stejně min. vyliješ olej co tam je a naplníš nový. A pokud bych měl volit já tak udělám repas, vím co mě to bude stát a co od toho mohu čekat. Plus jak je venku převodovka tak automaticky kontrola spojky a popřípadě výměna, tak bych volil já. Ale je na tobě, jak se rozhodneš. Editováno: 6. Červenec 2014, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia kubis Vloženo 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 to je jasny ale kolik stojí repas převodovky ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 zavolej si semhle : http://www.prevodovky-sixta.cz/index.php/kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia kubis Vloženo 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 tak jsem se koukal mám to cca 230 KM docela dálka , :-( :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia kubis Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 6600 bez DPH 2 hodiny práce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia kubis Vloženo 3. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Ahoj Kucí tak stále poslouchám zvuk převodovky je čím dál hlasitější jen mě trošku zaráží věc že když zatočím doprava vrčení přestane po srovnání volantu vrčení začne ale ložiska jsou ok ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia kubis Vloženo 7. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Nevíte někdo co by to mohlo být??? ať zbytečně neopravuji převodovku třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Převodovka hučí především pořád, s otáčkami se může intenzita zvětšovat. Můj názor! Nemůže to být některý kloub na poloose? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 mě hučela hlučněji, do té doby, než se zahřál olej , jak píše combi2002, s otáčkama se hučení zvyšovalo-intenzita. jinak mi vrčela , dá se říci ě vrčení pravidelně pulsovalo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia kubis Vloženo 8. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 prohlédli jsme klouby poloosy a vše je ok ,hluk začíná až po zahřátí motoru nejintenzivněji je při rychosti 50km/h kdy auto jede poměrně tiše tak to vrčení přeřve i radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia kubis Vloženo 8. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Zde je ten techničák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.