Shaney Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Motaaa: Máš tam i sportovní sedačky a dešťový senzor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) Já bych řekl, že je to tak schválně, že hned po nastartování a při startování je snížený výkon climatroniku kvůli elek. zátěži. Já to teda nezkoušel, mám to vždy na auto tak si to reguluje samo, ale je pravda, že i když tam mám auto, tak chvíli po nastartování ventilátor taky běží jen na jednu čárku a pak postupně přidává. Ale toto téma sem nepatří, stejně jako sportovní sedačky. Je třeba s dotazy mířit do patřičných vláken. Editováno: 6. Listopad 2014, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaney Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Řešíme interiér, já to píšu do interiéru, navíc je to dotaz na někoho. Tak kam to napsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) V nemocnici Ti na rentgenu také nevytrhnou mandle, i když jsi ve správné budově. Motaaa tady má vlákno přímo ke svému Rapidu a obecně k dešťovému senzoru i sedačkám už tu nějaké to téma je. Pokud neodpovídá tomu, co přesně chceš řešit, stačí jej založit. Jinak tu máme i hospodu a lampárnu, kde se dá probrat absolutně cokoliv. Editováno: 6. Listopad 2014, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Seš sice v interieru, ale ve vlákně SafeSystem, což je jiné téma. Napíš mu do SZ (soukromých zpráv). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Petrrr ti to přesně popsal, je nutné dodržovat dané téma, jinak by tady byl chaos. A když dotyčný nemá své vlákno, můžeš ho oslovit pomocí Soukromé zprávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.