Listopad 6, 201410 r Já bych řekl, že je to tak schválně, že hned po nastartování a při startování je snížený výkon climatroniku kvůli elek. zátěži. Já to teda nezkoušel, mám to vždy na auto tak si to reguluje samo, ale je pravda, že i když tam mám auto, tak chvíli po nastartování ventilátor taky běží jen na jednu čárku a pak postupně přidává. Ale toto téma sem nepatří, stejně jako sportovní sedačky. Je třeba s dotazy mířit do patřičných vláken. Upraveno Listopad 6, 201410 r od Petrrr
Listopad 6, 201410 r Řešíme interiér, já to píšu do interiéru, navíc je to dotaz na někoho. Tak kam to napsat?
Listopad 6, 201410 r V nemocnici Ti na rentgenu také nevytrhnou mandle, i když jsi ve správné budově. Motaaa tady má vlákno přímo ke svému Rapidu a obecně k dešťovému senzoru i sedačkám už tu nějaké to téma je. Pokud neodpovídá tomu, co přesně chceš řešit, stačí jej založit. Jinak tu máme i hospodu a lampárnu, kde se dá probrat absolutně cokoliv. Upraveno Listopad 6, 201410 r od amissus
Listopad 6, 201410 r Seš sice v interieru, ale ve vlákně SafeSystem, což je jiné téma. Napíš mu do SZ (soukromých zpráv).
Listopad 6, 201410 r Petrrr ti to přesně popsal, je nutné dodržovat dané téma, jinak by tady byl chaos. A když dotyčný nemá své vlákno, můžeš ho oslovit pomocí Soukromé zprávy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.