Červenec 28, 201411 r je tam i spousta ropuch , jen si vybrat tu správnou a třeba z ní i bude krásný princ a ne to co mám doma Unia zien Slovenska, Slovensky zvez chovatelov ziab a moja stara vyjadruju Evike podporu. :smich:
Červenec 28, 201411 r Autor to si ma a Evika Luboš pobavil jinak dnes jsme sedli po cestě ze severní pláže opět k Lišce na kus žvanca a čučím naproti do baru, co to tam parkuje za hustou káru ze Sofie , no ty růžové poklice fakt nemají chybu
Červenec 28, 201411 r To auto stává vždycky večer u baru Orgasm. Myslím, že má samolepku i na zadním okně - bar Orgasm. Potkávali jsme ho celkem často. Jinak samozřejmě hustokrutopřísný. Četl jsem, že se Ravadinovo líbí, tak mě fakt zaujalo, kolik toho udělali za rok. Jsem zvědavý, až dodělaj střechu a začnou na interiérech, tak to bude skoro na celý den. Jinak liška je fajné - dávaj stále večer rakijku na trávení?
Červenec 28, 201411 r Autor no to je dost čéče, že jsi se ukázal, jsem myslel už, že tě po návratu do práce totálně nasadili když jsme tam byli před týdnem, tak byla rakija, dnes ne
Červenec 29, 201411 r tak v piatok večer vyrážam aj ja smer Primorsko, po minuloročných skusenostiach dufam, že na hranciach to bude rýchlejšie (planujem isť cez Srbsko) a tento rok to bude už aj s výletom do Istambulu - víza nam už zrušili tak 60€ ušetríme. Upraveno Červenec 29, 201411 r od jozef janosik
Červenec 29, 201411 r Jozef nevím,jestli je v pátek večer uplně nejlepší nápad na cestu,ale snad ti to vyjde a bude to bez čekání.Vy Slováci máte výhodu,že to máte většinou blíž než my Češi.My vyrážíme v neděli 10.8 brzo ráno ,ale jen do Dragomanu,tam přespíme a pak dál.Ted doma makám.Mám vždy celý srpen volno,tak musím dohnat to co selý rok nestihám.Maluji,plovoučky a drobné upravy.
Červenec 29, 201411 r Autor včera červená vlajka, plavčík pouštěl jen po kotníky, takže jsme nakonec sedli do baru se známými a prokecali to. Dnes také červená, ale naštěstí tam kam chodíme, byl úsek kam pustili tak 20m do moře na úžasné až 2m vlny, dnes jsme se teda vyřádili
Červenec 29, 201411 r Autor Jožko, tak ať to klapne, ikdyž také nejsem moc optimistický ke zvolenému termínu jinak dnes při cestě z Amiga, zpřízněná duše , tentokrát z Prahy
Červenec 29, 201411 r Ahoj, dá se říci, že jsi to trefil. Tenhle týden mám 12-denní, čili od pondělí až do příštího pátku téměř vkuse, teda kromě spaní doma. Ale alespoň jsem už v tempu, minulý týden byl trochu tragédie, ten rozjezd mi dost kodrcal. No hlavně že užíváte dovču.
Červenec 29, 201411 r dik chlapi, v piatok zacina 14 dňova celozavodna dovolenka takže termin je danný a veľa nenašpekulujem, budem musieť preštudovať alternatívy k Horgošu pre prípad....
Červenec 29, 201411 r Autor no neboj, už jsem komunikoval s kolegou v práci a též tam na mě už čeká pohroma, v pondělí jsem jen nahlédl do mailů (čekal jsem důležitý mail od nadřízeného z DE) a už jsem tam měl 190 nepřečtených ... takže už se zase pomalu vracím z bezstarostné dovolenky do smutné reality . Jinak padlo rozhodnutí, že odjíždíme o den dříve, tedy zítra je poslední den a pak někdy v noci, nebo brzo ráno vyrážíme směr domov.
Červenec 29, 201411 r Autor tak alternativy jsou dané, od sedmi ráno do sedmi večera Bački Vinogrady, nebo nonstop Tompa, obojí je stejný sjezd, tedy 173km dálnice
Červenec 29, 201411 r Malto, jak domů - vždyť je to pár dní, co jsi psal o cestě na východ... Nebo že by ten čas tak letěl? Upraveno Červenec 29, 201411 r od Rozsta
Červenec 30, 201411 r Všetkým cestovateľom na dovolenku i z dovolenky pohodovú jazdu a šťastný návrat. Dobre sa toto vlákno čítalo. Dúfam, že i ďalší cestovatelia niečím prispejú. Upraveno Červenec 30, 201411 r od Effendi
Červenec 30, 201411 r Autor Effendi vďaka ... jj Rosťo, taky mám pcit, že to čekání na dovču se táhlo jak smrad a dovča samotná utekla jak voda
Červenec 30, 201411 r Autor ale, polovic má v neděli noční, tak aby se stihla aklimatizovat a pak v pátek mám odvézt máti do špitálu. Jinak já jako černoušek nikdy nebudu. Neříkám, že nejsem ani trochu opálený, ale nejsem vyznavačem toho plážového válení a rožnění, to jsem raději pořád ve vodě
Červenec 30, 201411 r Tak šťastnou cestu, nějak Vám to rychle uteklo, nebo my tak rychle pracujem . Letos jsem Vám fandil, že vydržíte celý termín, ale neva, my si to za Vás o den prodloužili . Tak se ozvy zase z čech. My tu určitě budeme.
Srpen 1, 201411 r Tak hlavně že jste dojeli.Měli jste s Mirkem celkem dobré časy.Doufám,že já nebudu někde stát hodiny.
Srpen 1, 201411 r Autor mohl být ještě lepší, nebýt komplikací cestou, ale to až podrobněji ... ale i tak 19h 20min se řadí k těm lepším
Srpen 1, 201411 r Autor ... takže, jak už bylo zmíněno, vyráželi jsme z Primorska pět minut před druhou hodinou ranní bulharského času. Věci už jsme měli naložené od večera, ráno už se nesla jen el.lednička a pár drobností ... naloženi jak herinci . Kopl jsem do vrtule, kolem Ropotama a dál čtyřproudovkou od Sozopolu opatrněji (kvůli toulavým psům), provoz minimální (snad dvě tři auta) až do Burgasu. Burgas rovněž prázdný takže jsme ladně propluli a hrr na Trakiji. Zde jsem nasadil konstatní tempo 120km/h. Vzhledem k tomu že jsem tentokrát celkem spal, tak jsem po Trakiji dofrčel do Sofie bez zastávky za 4 hoďky. Stalo se mi to poprvé, kdy jsem cestou zpět dorazil do Sofie ráno ještě za tmy. Sofie prázdná, takže s pár auty jsem frčel centrem po té šestiproudovce a z té euforie prázdné Sofie jsem najednou zjistil, že jsem už u té křižovatky (McDonald po levé straně), kde musím odbočovat, na semaforu zelená, tak jsem ani moc nezpomaloval, najednou záblesk ... no v duši jsem tak nějak tajně doufal, že to byl záblesk od trolejí od projíždějícího trolejbusu, no realita si myslím bude daleko jednodušší, myslím že nám udělají s Evčou a Čendou společné foto s nějakými číselnými údaji na spodním okraji fotografie ... no uvidíme. Zkusím ještě zagooglit, jestli v Sofii něco takového vůbec mají . Takže Sofie profrčená za 25min. a valilo se dál. Tankování jsem plánoval opět v Dragomanu, nakonec jsem nebral u "mé" staré dobré známé čerpačky, ale hned první benzina po pravé straně, když se sjíždí z toho kopce, (tuším Capa v azbuce ... nejsem si jist), měli tam krásnou cenu 1,17 Leva, takže jsem po přehoupnutí přes horizont začal intenzivně brzdit, abych tam stihl ještě odbočit. Nabral doplna, zaplatil, opláchl se, umyl okno a vzhůru na Kalotinu. Zde příjezd v 6:05 našeho času, pusto prázdno, takže za deset min jsme už stáli za hranicemi, natlačili něco do žaludku a prostřídali se. Letos jsem tunely kolem Nišavy nezaregistroval, všechny jsem je prospal . Tak nějak jsem přišel k vědomí až když se Evča měla napojovat u Niše na dálnici. To už nebe nevěstilo nic dobrého, v 7:41 to vypadalo asi takto, černo bylo víceméně všude okolo, blýskalo se bokem, takže jsem to tak nějak proplouvali.
Srpen 1, 201411 r Autor ... za hodinu už to vypadalo takto, ale ještě to furt šlo, jen se muselo dávat v pravém pruhu pozor, ve vyježděných kolejích od náklaďáků stálo dost vody
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.