Srpen 31, 201411 r Vidím, že se to setkalo s odezvou, tak přidám ještě humornou příhodu. Začalo to již večer, kdy jsem hledal výjezd z jednoho města v Kapadokii. Zastavil jsem u policistů, kteří někoho pokutovali. Prý mám počkat. Zkasírovali provinilce a naznačili ať jedu za nimi. Zapnuli maják a takto mě (poměrně svižně) převezli takřka 8 km přes celé město až na patřičnou výpadovku. Později večer jsme v Avanosu pátrali po zdroji hluku u mešity, a byli jsme pozváni podívat se na svatbu. To nás zdrželo přes půlnoc a proto jsme si místo na spaní, pěknou loučku poblíž Gereme, našli až kolem jedné. Před spaním jsme ještě ztrestali 2l Zagorku (zásoby z Bg) a něco hruškovice jako desinfekci. Ulehli jsme až po druhé hodině a kolem šesté mě manželka budí, že u nás přistává balón. Odbyl jsem ji ať neblbne a nechá mě spát. Trvala na svém. A nebyl to jeden balón. Bylo jich cca 15. Vyskakovali z nich Japonci, připíjeli si šampaňským a balonáři jim rozdávali paměťní glejty, o absolvování známé atrakce - Balonový přelet Gereme za svítání. Manželka na sebe v autě rvala spodní prádlo, a mě došlo, že má opět pravdu - stojíme na přistávací loučce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.