spuri92 Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Zdravím , mám problém že se mi na pravém předním kole začala celkem dost krutým způsobem sjíždět vnější strany penu. Auto při jízdě netáhne do strany , žáadný jiný problém . Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 udělej si geometrii já to měl na každé straně o 6° a sjetá byla jen jedna guma a netáhlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 jo jo určite to chce na geometriu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardap007 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 jo na geometrii jsou taky fachnami dnes jsem tam byl jelikož se mi taky sjíždí ale obě vnější strany na předních kol a pán mi řekl že nic nenašel geometrie je v pořádku a když jsem se ho ptal jestli neví čím by to mohlo být že jsem tu schválně na tu geometrii a on ale vy ste se před tím neptal fakt prdel nemyslíte tudíž jsem vyhodil prachy a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 veľká zbiehavosť ...máš protokol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardap007 Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 jj nějaký papír s čísly jsem dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Šup sem s ním. Ať ti to tady borci zkouknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardap007 Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Tak zde je ten protokol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 kurňa to sa nedá vložiť to foto normálne? ..kto má dávať ten ntb stále na kant? veď je pekne vidieť na protokole,že to malo väčšiu zbiehavosť a teraz to máš nastavené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardap007 Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 to mobil takže teda by to mělo ted být v pořádku a kola by se tedy neměli sjíždět ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 protokol odlož a pneumatiky priebežne sleduj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardap007 Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 minulej rok se mi sjíždělo jenom jedno letos už dvě tak za chvíli bude zimní sezona a budou tam 15 a ty se mi nesjíždí jenom alu 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Nepomohlo by pomaleji do zatáček? Znám lidi co umí ojezdit i "písmena na boku" pneu. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardap007 Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 No max obcasne rozjezdy odhrabnutim ale to by se nesjeli jenkm kraje a do zatáček tak přiměřene [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.