Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

odendat sametku

v stredu som to riešil a zrovna táto "sametová" tesniaca lišta stieracia to spôsobovala...

Pokud je to jen sametkou nebo gumou, tak to rozeznáš, mě ty spodní kladky pískali jako když taháš kočku za ohon :lol::'>

libero - tiež klasika , pár sa ich menilo , väčšinou na novších , mne šofér dole vrzne tiež ale slabo tak to neriešim , nechcem driapať dole sťahovačku a okno z nového auta 

Byl jsem na tom stejne jako šulda a v podstate stejne jsem to i opravil. Ja misto vazeliny zkusil WD. Strikal jsem to na ty listy a kladky az WD teklo spodem ze dveri (pri otevrenem okne se sundanou sametkou to jde nejlepe). U ridice vyreseno 100%, u spolujezdce obcas trochu vrzne, ale to uz neresim.

tak já vystříkal cele wd a pořád nic :-/ i gumy mastny jak svina. Asi mě nemine vykuchání dveří

Taky sem napřed použil WD, ale zabrala až ta vazelína na kladky. Bude taky záležet na tom co vrže či píská.

• 5 týdnů později...

taky jsem zkoušel WD, ale nakonec vrzal přímo motorek stahovačky. celý rozdělat, namazat vazelinou a je klid.

• 9 měsíců později...

kdyby někdo měl zájem kluci mám doma ještě specialní mazivo s atomobilky přímo na mechaniku.

nějaké info http://maziva.heureka.cz/kluber-isoflex-topas-l-32-1-kg/

technický list je na googlo.

dáváme to přímo na mechanizmy zámků a okení lišty atd.

nechám litr cca 800g za 200kč

• 7 let později...

Zdravím. Jen oživím se svojí zkušenosti. To samé, akorát Superb 2. Dolů hrozné kvílení. Tak jsem zkusil podle zdejšího návodu mezi sklo a těsnící gumu nastříkat nejprve silikonový olej. Ale nic... Nepomohlo. WD40 jsem úplně moc nechtěl, nemá se prý moc rádo s gumou. 

Ale nakonec jsem zkusil mazání od Panoil, jmenuje se docela směšně Vedéčko :-)). Ovšem v popisu je, že je interní vůči plastům a gumě.

Tak jsem ho zkusil. A zabralo. Je klídek :-). 

Jen byl trochu porod strčit brčko do správných míst. Vzal jsem to prostě jak mě napadlo asi na čtyřech místech a trochu stříknul :-). 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.