Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Máme nazuto 16" Antia 215/45 ale na MR 2014 takže jízdní komfort (subjektivně) je bez problému AŽ na kostky. Takové dunění jsem nikde jinde nezažil než v Rapidu

A co teprve na na MR2013. Jo jinak tlumiče měnily na RAPIDech až po CZD, takže až MR2014 vyrobený po 6.8.2013.

Vloženo

Já jsem takovej fanoušek ENDURO. Občas potřebuji projet mírným terénem, přejet obrubník, vymetu výmol a tak jsem rád za 15" Carme a pneu 185/60. Asi méně jak pod profil 60 bych nešel. Jinak se mi samozřejmě moc líbí 16" a 17".

• o 3 týdny později...
  • o 8 měsíců později...
Vloženo (editace)

Slapnahrabe, tiez som neodolal a spravil presne to iste co aj ty. U mna patnastky presli na zimne obdobie :) ked sa niekto pyta na komfort, je to tvrde, ale zasa sportove ;) nelutujem 3bb68d161515bab664c79ba7e4fc3755.jpg

Editováno: , autor: Temik.sk
Vloženo

Ja som len nedavno pocitil ze zacal odskakovat zadek na sedemnastkach, ale to bude tym ze zadne tlmice uz su v haji...vyhodu vidim na tych sedemnastkach i sirke 215 ze zakruty drzi tak ako som to vzdy chcel, zatial sa mi nepodarilo dostat do stavu "piskania" patnastky na tom boli horsie...

Vloženo (editace)

Ja mam vybavu Style, takze z vyroby elektrony Ray 17" 215 a som spokojny. Pneu su Continental. Kedze som bral auto v zime, bolo na zimnych plechovych diskoch 15", a po prezuti na Ray 17" som si chvilu zvykal na tvrdost /asi 100km/, ale potom som si zvykol, a teraz to uz vobec nevnimam. Auto je so 17" krasne. Btw mam 105k motor.

post-93842-0-97617800-1434697504_thumb.j

Editováno: , autor: Peto29
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahojte mam otazku pozeral som disky na zimu

v TP mam zapisane len:

Pneumatiky - 185/60 R15 84H

6Jx15 ET38

predajca mi tvrdi ze

6,5x15  ET40

su kompatibilne a v pohode je to v poriadku ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...