Publikováno Srpen 11, 201411 r Zdravim vas. Mam problem na skode octavii 1.6 55kw r.v. februar 2001. Na vodnej hadici chladenia mam spojku hadic. Spojka ma tvar T a je v nej nasrobovane cidlo (pravdepodobne je to cidlo ktore snima teplotu chladiacej kvapaliny). No a problem je v tom ze ta spojka hadic praskla a teraz tecie. V servise nevedia tento diel identifikovat lebo nema ziadne seriove cislo, cislo ma jedine hadica a ta sa predava samostatne. Neviem si dat rady kde tento diel zozeniem. Prosim o pomoc alebo o identifikaciu dielu popripade o nejaku alternativu atd. Prikladam aj fotky toho dielu. Za pomoc vopred dakujem... Upraveno Srpen 11, 201411 r od MatasVlado
Srpen 11, 201411 r Ahoj,toto čidlo asi není originál z Oktavie,proto nemají číslo dílu.To si někdo musel dodělat.Máš tam nějaký budík navíc?,nebo kam vedou dráty,asi nejdou ani do kabelového svazku.Dej ještě fotku prostoru,kde je to umístěné.
Srpen 11, 201411 r To určitě není originál z výroby, tipuji že spíš někdo nahradil čidlo pro spínání ventilátoru tímto blbým způsobem...
Srpen 12, 201411 r Autor Ano tiež si myslim ze je to nejaka fuserina a rad by som to zmenil na originalne diely, no jeden servisak mi hovoril ze to mam cele vyhodit a dat tu hadicu napriamo no neviem ci je to dobry napad. A budik nemam ziadny navyse. A foto kde je to umiestnene poslem vecer, ale inak je to hore za motorom pri nadrzke na brzdovu kvapalinu. A este sa spytam ako ma vyzerat to originalne cidlo? Ako ho zapojit resp. do coho? Upraveno Srpen 12, 201411 r od MatasVlado
Srpen 12, 201411 r Podívej se kam vedou dráty od čidla,co ti vlastně to čidlo spíná,jak psal Romix95.Jinak origo čidlo teploty je ze přrdu pod rozdělovačem,jsou dvě vedle sebe a od nich je hadice do chladiče.Jedno čidlo je 4pinové (budík a ŘJ) druhé je 2pinové (klima),tak jsem to vyčet tady někde na foru.
Srpen 12, 201411 r Autor Takže čo sa týka káblov tak tie sa napájajú na ďaľšie káble a tie vedú do alternátora.... Pred nedavnom som to kupil a snazim sa to dat dokopy...... A takto to vyzerá: Upraveno Srpen 12, 201411 r od MatasVlado
Srpen 12, 201411 r Ano tiež si myslim ze je to nejaka fuserina a rad by som to zmenil na originalne diely, no jeden servisak mi hovoril ze to mam cele vyhodit a dat tu hadicu napriamo no neviem ci je to dobry napad. A budik nemam ziadny navyse. A foto kde je to umiestnene poslem vecer, ale inak je to hore za motorom pri nadrzke na brzdovu kvapalinu. A este sa spytam ako ma vyzerat to originalne cidlo? Ako ho zapojit resp. do coho? je to tam dorabane!!!! Vyhod to a daj to do povodneho stavu. Je to dobry napad. Pozri foto: Upraveno Srpen 12, 201411 r od PROCHY603
Srpen 12, 201411 r Autor je to tam dorabane!!!! Vyhod to a daj to do povodneho stavu. Je to dobry napad. Pozri foto: uhypy9yv.jpg aha vidim ze ta hadica je tam napriamo a tak sa aj predava preto sa mi hned zdalo ze to je dorabka......no ale kde potom ma byt original cidlo ktore snima teplotu chladicej kvapaliny?
Srpen 12, 201411 r Autor Original cidlo mas priamo na motore. cidlo.jpg Dakujem.....toto som potreboval vediet a vidiet............hned rano sa do toho pustim vyhodim tu blbost.... DAKUJEM
Srpen 12, 201411 r Prochy603: jejda zrovna moje fotka Jinak jak píše Prochy, originální čidlo je na motoru, tak to hoď pryč a dej to do kupy tak jak to má být originál, bude to určitě lepší... Upraveno Srpen 12, 201411 r od Romix95
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.