bobanHTP Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli má motor od Citigo 1,0 MPI chladič oleje nebo ne? Zajímá mě to, protože na motorech HTP tento prvek chyběl a proto docházelo k přehříváním oleje, což mělo razantní vliv na snížení životnosti motoru.. Nejsem žádný rýpal, mám už druhou generaci Fabie HTP a Citigo se mě moc líbí, jen bych nerad kupoval zajíce v pytli :-) Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 má motor od Citigo 1,0 MPI chladič oleje nebo ne? nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 17. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Bezva :-D Díky za odpověď !! Je pravdou, že ja netuším, jak to má u malých motorů konkurence, jako například kolínské toyoty 1,0 VTT, Ford Fiesta 1,25, Opel Corsa 1,0 atd.. U větších obsahů (1.4,1.6 apod.)to mají asi všichni, ale u těch malých nemůžu najít info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 podle tvrzení prodejců je tento motor konstrukčně jiný než HTP ve Fabii a prý se myslelo i na olej... ale jak, to už mi neřekli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 koukám že ani výměník olej/voda nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 25. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Někdy se tomu výměníku říká "oil cooler", takže chladič oleje. Pravdou je, že nemůžu najít výměník ani u konkurenčních malých vozů :-) Blbě se to hledá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.