Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak se mi škodovka připomenula a ke čtvrtým narozeninám mé Octavie (i když poněkud opožděně o čtyři měsíce) mi poslala Šekovou knížku plnou slev. Ale jak se tak dívám, je platná jen pro rok 2014. Na jejich webu jsem zjistil, že se dá i vytisknout. To tedy znamená, že tato akce běží již delší dobu a že ji zašlou jen při výročí stáří vozu čtyři roky a pak si ji můžu vždy vytisknout? Zároveň s tím přišel i nějaký slevový kupon pro Škoda E-shop. Až do teď jsem se o toto nijak nezajímal.

Ano. Co to sleduji, teď po druhé ji mají na webu vždy ke stažení/poslání na aktuální rok. Platí pro auta od 4 let stáří. Podmínky atd. na webu.

Někdy stačí říct v servisu a rovnou jí použijí sami.

jop , u nás to máš nárok po štyroch rokoch a každý rok je nová , zľavy na rozvody , brzdy , veci podvozku 20% + príslušenstvo pri montáži v AS 

Jak jsem mel felicii a neco mi tam delali tak pri placeni mi tam hned pridali ten jejich sek z te knizky jsem se ani o to nemusel starat. Ta knizka uz funguje alespon tak 4 roky nebo i vice. Bud jsem dostal nejakou tu slevu treba na brzdy a k tomu treba jeste dalsi sek na kosmetiku.

Je to tak, na každý rok vydávají novou, jedno jestli je vytištěná z eshopu ŠA, poslaná poštou, nebo ji dá dealer, stačí ji uplatnit u auta staršího 4 roky na konkrétní servisní akce. Akce je platná pouze v ČR.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.