svakowrc Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Nazdar Dnes som chcel nastartovat ale motor nie a nie chytit. Toci bez problemov ale nenaskoci. Skusal som aj viac krat po par minutach a nic. Po dvoch hodinach naskocil na prvy krat. Kontrolka nesvieti ziadna a nie je pocut ani nejaky podozrivy zvuk. Nieco podobne sa mi uz par krat stalo asi cca 6 mesiacov dozadu ale vtedy po par startovaniach nakoniec naskocil aj ke dost neochotne, potom v ten den uz startoval bez problemov. Motor je 1.2 12V AZQ Mozu to byt len sviecky? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Tak svíčky to mohou být,ale asi bych se nejdřív mrkl,co říká diagnostika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Sviečky nie ale pozri VAGom či tam nepiše hlavne rele ked nie tak kontrola spinacej skrinky. Ale podstatne je diagnostika ako už pisal Mirek835. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svakowrc Vloženo 31. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Bol som na diagnostike a je uplne cista,ziadne nove ani stare hlasenia. Kupil som novy palivovy filter a sviecky,dam potom vediet ci sa to este zopakuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svakowrc Vloženo 2. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Neskoro ale predsa,po vymene sviecok a palivoveho filtra startuje na 100% tak sa mi zda ze to bol pal. filter nejaka necistota to hocikedy upchala a bol problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 najazdené máš koľko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.