Hp530 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 (editace) Tak mám trošku problém se zapojením rádia.Nakonec jsem jsem se rozhodl že rádio bude schované vzadu za tabletem.Nedokážu ho ale přimět k tomu aby se zapínalo při otočení klíčku a vypínalo při vypnutí klíčku takže dnes servis.Nicmeně foto rámečku První fotka je napájecí modul z 12v na 5v a 3000mah.Rádio bude za tabletem na plechových profilech které jsou dodávány s rámečkem. Poslední dvě fotky jsou vzhůru nohama sorry. Editováno: 5. Listopad 2014, autor: Hp530 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Moc pekny. Diky za foto. Co pouzivas za ROM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 To je alternativni car mod od xda forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Muzes z tabletu ovladat radio??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Nad tím jsem nepřemýšlel ale teď určitě nejde.Rádio se zapne zároveň s tabletem a bude fungovat jako zesilovač.Je to pořád jen beta.Nevím jestli bude stíhat dobíjet modul,jestli se nebude rádio přehřívat.Chci zkusit jak to bude celý fungovat a potom uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 (editace) Tak kluci mám hotovo.Zítra ještě nějaké ůpravy konektoru ale vpodstatě komplet. Editováno: 5. Listopad 2014, autor: Hp530 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Budes ho aj vyberat, ci je tam napevno? To je mozno este vacsie lakadlo pre dlhoprstych, ako kristof. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Vypada to jako z fabriky pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Je tam napevno.Já nikde mimo jako třeba nakupní centra neparkuju.A myslím ze to nebudou krást když neví co to je,nikde žádný čudlíky apod.Ten tablet je asus teď asi za 3000kč.Spíš by mě štvalo rozmlácený okno. Kortyzon - Děkuju 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Fantasticka prace!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Fantasticka prace!! Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Tak zkus jenom aspon takovej ten magnetckej obal ze to jen prekrejes jestli me chapes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Jasne, ale je tam aj ten Asus napis, tak ten mozno este viac bude lakat. Fetkam to je jedno, uvidia nejaky velky display a hned beru tehlu do ruky Kazdopadne to vyzera super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 jj, vypadá to parádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Nějaky magneticky nebo prostě kryt by nebyl na škodu.Popřemýšlím nad tím.Možná by stačil zadní kryt z jiného tabletu.Ten kryt jakože starý radio je asi už dost proflaklý co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 To prevedenie vyberatelneho tabletu, co je na predchadzajucej strane, na tych videach, by bolo idealne. Skratka ked pojdes z auta, vyberies tablet z palubovky, supnes ho pod sedadlo a hotovo. Co oko nevidi, to srdce neboli 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 (editace) Nějaky magneticky nebo prostě kryt by nebyl na škodu.Popřemýšlím nad tím.Možná by stačil zadní kryt z jiného tabletu.Ten kryt jakože starý radio je asi už dost proflaklý co? Jak jsem odkazoval tady ... ten ipad ma ale vyhodu, ze ma magnet uz v sobe. http://www.soundmanca.com/products/ipad-mini-float-mount-kit Editováno: 5. Listopad 2014, autor: skodovak99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Vyndavaci tablet by byl super ale na můj tablet neni a ipad se nechystám kupovat.Zkoušel jsem ho vyrobit ale výsledek neuspokojivý.Taky jsem netušil jak vyřešit nabíjeni a připojení na repráky.Navigace waze tablet vybije za 2 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) Ahojte, viem ze sa na tom daju pustat filmy, mp3 mozno navigacia. Ale ake su dalsie pridane hodnoty toho mat v aute tablet? Mozes si cez to pustit klasicke radio? da sa s tym telefonovat? To skodovacke pozadie je iba pozadie alebo je to nejaka skodovacka aplikacia? Editováno: 6. Listopad 2014, autor: pajko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Tablet je asus fonepad me371mg.Takže se s ním dá dělat naprosto cokoli.Internet,filmy,mp3,telefonovat,navigace a to jak online tak offline.Kapacita paměti 16gb vnitřni a 64gb karta.Rychlost načítání oproti Kryštofovy se nedá vůbec srovnat.Rozlišení displeye HD.A hlavně za třetinu ceny!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 ako riesis internet? mas v nom sim kartu alebo cez wifi hotspot? Ked cez neho telefonujes tak to mas nejako prepojene s reproduktormi v aute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Mám lg g2 takže teď hotspot ale není problém dát simku přímo do tabletu.Já moc netelefonuju takže to nepotřebuju mám klasiku Jabru do ucha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Myslim, ze telefonovat by pres nej neslo. Tim myslim, ze tablet pravdepodobne nejde k telefonu pripojit jako HF. (Nebo na to existuje nejaka aplikace?) Zaroven tablety umi v drtive vetsine pripadu vyuzit SIM kartu jen pro data, nikoliv pro hovory. Takze podle me pujde telefonovat jedine pres Skype a podobne aplikace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Chlapy dva příspěvky nahoru jsem psal typ tabletu.Je to fonepad tzn. určen primárně na telefonování je to 7inch telefon spíš než tablet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.