LucasCZE Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Jasne, to mi nedoslo a nehledal jsem, co je to za tablet. Bral jsem to obecne... Stejne to ma ale hacek. Musis mit jednu SIM v telefonu a jednu SIM v tabletu. Bud bude mit kazde zarizeni jine telefonni cislo (a to je velmi neprakticke) nebo budou mit stejne telefonni cislo a tim padem musis mit zaple jen jedno zarizeni (lepe receno mit k siti pripojene jen jedno zarizeni). Takze zase celkem neprakticka vec. Pokud se pletu, tak tim lepe. Ale asi je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Jo to máš pravdu.Ale já ho nemám na telefonování.Prostě mi to přišlo jako dobrý napad mít v autě tablet.Tak jsem si ho udělal.Má to samozřejmě své mouchy a nedostatky ale ani nejlepší zástavba od škodovky není uplně dokonalá a nevyhovuje každému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) Jestli to vyznelo tak, ze se mi nezda myslenka tabletu v aute, tak takto jsem to nemyslel. Myslim, ze tablet v aute prinasi spoustu vyhod. At uz je to cenova dostupnost, vykon nebo moznosti pouziti (navigace, prohlizeni webu, maily, YouTube, filmy a hudba libovolneho formatu a urcite spousta dalsich veci). Jen to volani z meho pohledu pokulhava. Navic v pripade MF volantu nebo parkovacich senzoru je jeste problem s propojenim s autem. Jinak je to ale parada a za malo penez hodne muziky (a nejen muziky). Editováno: 6. Listopad 2014, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Je to přesně jak píšeš má to spoustu nedostatků možná víc než kladů ale zase si myslím že když se do toho zapojí víc lidí a hlavně machři tady z fora tak by se ta myšlenka dala posunout dopředu a třeba jednou.....?Když si vezmeš co v současné době Škoda nabízí a za jaké peníze tak je to možná téma k zamyšlení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Souhlasim s Tebou HP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) Nekdo by to urcite zvladl dotahnout do konce, otazka je, jestli nekdo z tohoto fora. Prece jen je to forum zamerene na auta, ne na elektroniku a IT. Nejaky nastrel napojeni tabletu na CAN jsem daval uz na prvni strance tohoto vlakna. Mozna uz dokonce nejake hotove/vymyslene reseni existuje. Chtelo by to poradne projit zahranicni fora... Editováno: 6. Listopad 2014, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japezz Vloženo 6. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) To Hp530: nemáš odkaz na koupení toho rámečku co máš ty? Jinak na některých videích jsem viděl že mají propojený funkční MF volant s tabletem, dokonce i dořešené HF a automatické zapnutí a vypnutí při otočení klíčku. Ještě jsem viděl použití couvací kamery a dashboard kameru ... Chci to taky, bohužel jsem na tohle hrozně levej Editováno: 6. Listopad 2014, autor: japezz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 http://www.ahifi.cz/ramecek-autoradia-2din-seat-skoda-volkswagen-1.html Odkaz na rámeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Existuje rádio, které má odnímatelný display a ten funguje samostatně jako tablet. Jinak dobrá práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) Chce to presne tohle Nebo takova Octavie verze http://www.youtube.com/watch?v=uhwyUaU2iBE Editováno: 6. Listopad 2014, autor: skodovak99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) Hmm. Já myslel něco takového. http://www.stualarm.cz/produkt/808padvw01-2din-multimedialni-autoradio-vw-s-7-tabletem-os-android/ Len ta cena. Nebo toto: http://www.elektroo.cz/product/autoradio-android-tablet-pc-gps-navigace-dvb-t-televize-3g-wifi-bluetooth-handsfree-2-din-663/ Editováno: 6. Listopad 2014, autor: motosman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 pěkný Motosmane, otázka jak to bude přežívat teplo a zimu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Tablet jsem měl v autě celé léto a pohoda.A myslím že těch pár dnů mrazů to přežije taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Tak jsem provedl ještě upravy a rádio zůstalo venku.Nějak mi to víc vyhovuje.Aplikace automatelt odvádí dobrou práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Naco ta aplikacia sluzi[quote name Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Podle akce provede reakci.Např.zapne se nabijeni a tim se spustí předdefinované aplikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Tak jak kluci zkusí to ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 asi se doma nikomu neválí přebytečný tablet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Až bude rapid doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 tak si tam tablet tam stejně nedáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Proč myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 prostě si to myslím. A dáš mi jednou za pravdu, až si tento příspěvek za nějaký čas přečteš a žádný tablet v autě mít nebudeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 (editace) Fajn Tisknu si to a ramuji Editováno: 12. Listopad 2014, autor: skodovak99 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Já si to zatím celkem užívám.Fakt je to super 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.