e1. Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Len tak pre zaujímavosť. Už ste sa stretli s tým, že viete, že pre váš motor existuje aktualizácia a v servise to systém napriek tomu neponúkol? Kamarátovi sa to v piatok stalo. Má rovnako ako ja motor CBZB, s verziou softu 4050. Ja som túto verziu už mal viac ako rok dozadu a aktuálne už mám niekoľko mesiacov 5491.Kamarátove auto pripojili ako prvé, a čakali sme že bude minimálne 5491-ka pre neho, a ak niečo novšie, tak hodíme "na kábel" aj moje auto. Nakoniec ale pre neho nebolo, vraj 4050 aktuálny soft. Na moje auto nakoniec nezostal ani čas, ale dosť nás to prekvapilo, tak ma zaujíma, či ste sa s niečim podobným stretli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 A tú novšiu verziu zistím len ak auto pripojím v Škoda servise? alebo sa dá zistiť aj ináč? V tvojom prípade ju možno stiahli, aby niečo opravili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 9. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Zistíš to iba tak, že ti v servise pripoja auto na VAS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Chcú za to 30 € Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 tak změň servis. V létě sice na HTP 248Kč -necelých 9 €. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Ja som mal doteraz aktualizácie vždy zadarmo, takže aj ja doporučujem skúsiť iný servis. Aktualizácia trvá približne pol hodinu a stačí ju iba spustiť, technik potom môže ísť na káu, alebo aj na obed. Chcieť za to toľko peňazí, je ako keby si platil hodinovú sadzbu v Mercedese za nejakú drahú limuzínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.