vonsakjakub Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Zdravim vas mam taky mensi problem na supikovy 1.9 TDI 96KW hladal som to aj tu na fore ale nic podobneh som nic nenasiel co potrebujem. Asik zacnem takto ked idem asik 80km za hodinu a mam zaradeny piaty stupen tak vieme ze auto do mierneho kopca troska dusime,a ked cchem aby auto zrichlilo tak sa strasne rozochveje proste zacne mi vsetko triast proste volant, pedale vsetko az pokial nevijdu otacky s 1200 na 2000otacok potom sa to strati a cchem vediet cim to moze bit a toto miroby na kazdej ryhchlosti ked dusim auto a chem pridat.Proste ked naraz stlacim pedal na podlahu a auto sa zacne uz rozbiehat tak sa cele rozochveje a strasne ma to sere a neviem cim to je sylenbloky motora prevodovky nove ,nove ramena ,klby ,capy nove vodiace a spanovacie kladky koplet vsetky nove, rozvody pred asik tristvrte rokom robene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 (editace) kontrola dvohmoty,vstreky,ulozenie motora,poloosi ale ja typujem skor dvohmota uz neunesie ten krutak a nemas to chipnute? Editováno: 8. Září 2014, autor: sparcp gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 já to vidím na vnitřní homokinetické klouby hlavně ten pravý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 (editace) Ten setrvak asi nebude úplně v kondici, ale když jedes do kopce a chceš v 80 na petku prudce přidat,tak spis podrad a nic se klepat nebude Editováno: 8. Září 2014, autor: Doktorone 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 8. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2014 (editace) no jasne zabudol som aj spojku mam novu asik tak styri mesiace a robilo mi to aj na starej spojke a doktorone podradit jo to vtedy jde ale myslim si ze tam neni nieco v poriadku ked mi toto robi a mam komplet setrvacnik pritlacni tanier lozisko lamela spojku novu a nie nemam to chipnute Editováno: 8. Září 2014, autor: vonsakjakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Na 1200 otáček to trápit na 5ku do kopce ? Podle mě to moc podtáčíš ten motor. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 (editace) no jasne zabudol som aj spojku mam novu asik tak styri mesiace a robilo mi to aj na starej spojke a doktorone podradit jo to vtedy jde ale myslim si ze tam neni nieco v poriadku ked mi toto robi a mam komplet setrvacnik pritlacni tanier lozisko lamela spojku novu a nie nemam to chipnute moze este podfukovat daky vstrek,ak mas vaginu daj sem hodnoty vstrekov,presne ja radim pri 1700ot Editováno: 8. Září 2014, autor: sparcp gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Ja viem čom je chyba - v tebe! Sorry keby sa ma toto opýta frajerka tak dostane na holú! zásadná chyba ((ktoru bohuzial (ne)chcene)) vstepuju v autoskole Nepodtacaj ten motor, aky mas na to dovod? na palive neusetris, ťahať to nebude v tých otáčkach ani keď sa pose..š, akurát takouto jazdou urýchliš supovi dôchodok... Vážne prečo si nepodradíš? daj aspoň 1 dôvod.... Vymenil si už všetko možné, ostáva lan medzikus... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 9. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Nepisal som do kopca ale mierny kopcem proste dam petku a ide plynule ale nahle chcem to zrychlit tak sa cele auto rozklepe a na svagrovom passate b5 som jazdil a ma ten isty motor a jemu to nerobij jasne ze podradim ale sa mi to nepaci ked cchem len troska pridat tak sa to rozklepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 (editace) Naprosto se stotožňuju s názorem Doktorona. Dementní chyba naprosté většiny šoférů - podtáčení (auto žere více a ničí to motor) U těhle aut i odchází samozřejmě dříve turbo. Ale u Jakuba to tipnul na vnitřní kineťáky Editováno: 9. Září 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 27. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2014 kamos v servise mi pozeral vnutorne kinetaky a nic zleho na nich nevidel no tak neviem potom co bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 treba pozret v akom stave je vacka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Však Štěpán měl tak vačky špatný, tak jestli to má stajné přiznaky, mohlo by... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 28. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2014 ake priznaky take ze sa rozvybruje auto alebo vacky maju ine priznaky ked su uz nacate ha dajte mi presne vediet ako zistim aj bez davania dole hlavy aby som vedel ci su zle lebo akosi sa mi nechce ist do toho aby som rozoberal hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Hlava nemusí dolu,dokonce ani když se mění Vacka a vše okolo,tak hlava nemusí dolu,jen vrchni víko motoru a mas tam váčku jak na dlani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 jj zhodis dekel hlavy a vsetko vydis! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 29. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2014 a co tam mam vlastne vidiet ci to nejak pomerat alebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 (editace) musis kuknut vyzualne na vacku ci nie je vydrata ci nema po sebe ryhy na palcoch Editováno: 29. Září 2014, autor: sparcp gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas18 Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Ja mam ten isty problem od 1600 - 2000 trasie ,,, pri rychlostiach 3.4.5 to ide rozhodit . a pri kopceku alebo predbiehani ani nevravim , hydrostely , vacka , koniky nove , robilo to aj pred tym a aj teraz ... uz neviem co s tym diagnostika OK , vstreky OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 žeby Turbo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Udělej log za jízdy, a budeš vědět jak dává turbo a zda nejsou špatně hodnoty v jednotlivejch válcích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 18. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 turbo zeby malo nastarosti rozvybrovanie auta? no neviem ale jedno viemm ze mam najazdene 270 000km a turbo tam mam original este ale neviem fakt ale je to hrozneeeee to vybrovanie no ale ked thomas18 pise ze diagnostika ok striky ok tak uz neviem no ci sa fakt oprikladat k tej vackovke hm len to je tenproblem ze sa mi dotoho nechce sprtat rozoberat hlavu lae uvidime ak ma to naserie tak to urobim a dam dole krit a kuknem to no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Je to pár šroubů sundat ten dekl ..... Jinak turbo to klidně být může když se snaží tlačit třeba a nejde to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 (editace) nemas to chipnute?uz som dve auta upravoval zly chip! potom kontrola vacice a vstrekov v pripade nudze vybrat von a vycistit spicky v ultrazvuku a nanovo pretesnit! Editováno: 19. Říjen 2014, autor: sparcp gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 19. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 NO uvidim no a nie nemam to chipnute aspono o tom ja neviem ale urcite nie a hpsi otazocka este som tu cital ze niektorim ludom tu na fore robi nejaky cudny zvuk ze chhh rrrrrr vrrrr a ja stale nemozem prist nato ze co to roby a teraz rozmyslam ze nemoze mi to robit aj uz zly interkuler? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.