vonsakjakub Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 mozno nepreukazala stratu ale to si skusal za klidneho motara naieste ked si stupla na plynniektovieako sa to chova ked zacnes akcelerovat citensrobikajmalinkonevytlaca a nepodfukuje tam lebo podla mnaked akcelerujes tak turbo tlaciovela vecsi tlak ako ked len stlacas oplyn na mieste jabit tebou vyberiem tu samoresku pretesnim niecim poriadnym a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 skoda za pravopis vynechava mi medzernik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas18 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 jj frajerka pridavala ja som bol pri motore ,,, pod tou samorezkou je silikon , , neda sa ani odkrutit ,,, tak sotva zetade fuci ,,, kopa ludi to riesila samorezkou , a hlavne ked mas vydrate tie dosadacie plochy popod auto ako to ide do tej rury spojovacej cca 60cm dlhej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 hmhmhm no tak cze tak no alebo kupit nove tesniace kruzky do vsetkych hadic teraz rozmyslam taku variantu ci aj tie tesniace kruzky ale ako vsetci vravia tam je strasne vela moznosti co to moze robit no nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas18 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 tie kruzky som menil ,,, no ak myslis tie gumky co sa na hadijiach len na tej jednej je vydrata ta plocha do ktorej zapada to U ,,,, preto tam dal samorezku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas18 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 skusim to predat do AAA 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas18 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) este ma napadlo ,, mam v tom prevodovku z passata B5 ,, nemoze to byt aj tym ??? cize spiatocka je doprava a dozadu Editováno: 21. Říjen 2014, autor: thomas18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 to s olejem jak psal SUP1 , tak psal specifikaci, co má ten olej jak tam dáváš, ale na 1.9 96 má být specifikace jiná a to oněch zmiňovaných 505.01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 urcite to nemam v plyv ta prevodovka ked ja mam origo a robi mi to taktiez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas18 Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 DR !!! ...... ja mam praveze 505.01 ,,,,,,,,,,,,,,,/ vonsakjakub ... tak ja nvm ,, to ma len tak napadlo .... MAM TO SKUSIT DAT NA DINO ,,, zistia ? stoji to 50e .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Ale vonsak myslím ze nema 505.01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 este ma napadlo ,, mam v tom prevodovku z passata B5 ,, nemoze to byt aj tym ??? cize spiatocka je doprava a dozadu prevodovka z passata na superb je ina superb ma dlhu petku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Hosaci ja mam na mojom loejy ktori lejem do superbka napisane toto SAE 5W-30, ACEA c3, VW 504 00/507 00, BMW Long LIFE-04, MB-Approval 223.31/229.51, Porsche C30, FulFils the requirements oF Former VW 503 01 Specification Castrol Edge 5W-30 Fully Synthetic. A tak ako mysliste mam zacat tam davat iny olej alebo ako a ak tam mam davat iny olej mam urobit prvej vyplach motora?A este sa cchem spitat ci to nebude vadit niecomu ked tam uz nalejem iny olej dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 (editace) Thomas dooo AAAAA To radsej predaj na srotovisko mozno ti daju viacej A to je na tebe skus to dat na dino a uvidis ja u nas nemam takuto moznost a niekam s mojim autom sa minechce trepat 200 km aby mi tozistili ale rad v¨by som bol kebyze zistim co to je a hlavne to skrkanie a hosi este poradnte menil som spojku komplet vsetko dvojhmotu lozisko pritlacak aj lamelku zotrvak a mam taky problem ze ked sa chcem rozbehnut na jendotke tak ide tak skackato proste nerozbehne sa plynule ale tak podskackuje mi auto a aj citim anpedaly akobynieco potrhavalo v nutri v casti kde sa nachadza spojka a zasa taka druha vec ked sa cchem rozbehnut na dvojke tak sa rozbehne pekne ale na jednotke ani tuk Editováno: 21. Říjen 2014, autor: vonsakjakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 A este ma dapadlo ze proste vysvetlite mi ze preco je zle ked tam lejem iny olej ako je predpisane vadi to nejak motoru ze sa inac chova a inak ide vysvetlite mi koli comu to dobre liat tam taky olej aky tam ma ist dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 lej tam olej s tymto oznacenim 50501 a znacku si vyber aku chces ja lejem dlhodobo MOBIL 1 ma vyborne cistiace ucinky,motor po castrolu z vnutra zasrany jak svyna!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Vzhledem k tomu,ze si mi u nesmrtelnyho motoru 1.9 povedlo vydrit vačku,tak jsem sondoval, pak jsem díky klukům zjistil,ze tam leju olej který neměl specifikaci 505.01,tak jsem sondoval všude možně a docetl jsem se,ze pokud se u motoru PD používá jiná specifikace než je předepsaná 505.01 hrozí vydržení vacky,což se mi samozřejmě stalo,pro me před tím končili oleje rozdělením 5w40 a tak podobně, ze záleží u PD na tehlech číslickách sem netušil a stalo se co se stalo, nechci nijak strasit, ale projev byl přesně jak pisete a to vibrace mezi 1800 az 2000 a dlouho jsem na to nemohl prijit co to dělá, az pak mechos sundal víko a už mi volal, ale nejdřív jsem skousel všechno, jelikož zrovna tento projev může dělat hodně věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 21. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 oka a aky to mam kupovat ten olej aky olej ma toto oznacenieposlite mi znacku oleja dikes a prosim vas napiste mi ako ma urobit vyplach motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Já používám CASTROL EDGE TURBO DIESEL 5W40 a měňím co 10 tisíc... Výplach motoru udělej tak, že ten olej vyměňíš už v 5 tisících třeba... Určitě neprolívej motor nějakou sračkou...Ty si taky do svých utrob neliješ savo aby ses pročistil 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 22. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 tak podstate to je tenisty olej len musim mat 5w-40 hej a nedavno som menil olej tak najazdim tych pet tisic a vymenit jooooka lebo somsi myslel ze to mam dacimpreplachnutlebo to kazdy robi ale oka nebudem nicim preplachovat dikes. A hosi ked budem davat dole vyko hlavy ked budem kukat na vacku tak potom ked budem davat vyko spet mam dat nove tesnenie ci mozem dat to povodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Taky teď dávám edge turbo diesel a předtím jsem měnil po 15 a teď po 12 tis, ale můžeš dát samo jinej, jak psal třeba sparc gti např MOBIL1, tam ale počítej s jinou cenou, duležité je, aby ve specifikacích oleje bylo napsáno VW 502 00/505 01 a je to cajk. U víka myslim že nechali to těsnění co bylo, ale jistej si tim nejsem, hlavně ať až to budeš zavírat se někde neskřípne, jinak bude unikat olej a strašně to smrdí jak se pálí na boku motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 22. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Takze totok tak mozem zacat davatdomojho supika tento olej? Mobil Super 3000 XE 5W-30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 ano tento do tdi pd davam ja http://www.svetolejov.sk/index.php?route=product/product&path=1_13_33&product_id=2638 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 (editace) jj, ja dávam tento. je urceny pre PD (neviem čím sa líšia) http://www.motorove-oleje.sk/mobil-super-3000-xe-5w-30-4l/ Editováno: 22. Říjen 2014, autor: Ghostbuster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 to je to iste 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.