Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, vedel by mi niekto pozrieť v ETKE číslo dielu kryt motora spodný plastový na RAPID 1,2TSI? Mám ho prasknutý a je z neho aj vylomené. Dík.

• Autor

pre LIBERO: áno, je to to číslo krytu, dík. Akurát cena je "len" 53.- EUR:)  Kúpil som ročného RAPIDA a pri výmene oleja som zistil, že niekto s ním nabehol na niečo, lebo kryt je praskutý na dvoch miestach a ešte aj z neho vytrhnuté..tak vymením.

• 2 týdny později...

Jenom malá otázka. Šel by ten spodní kryt motoru na Spacebacka?

V konfigurátoru je možnost teto priplatkove výbavy.

Nebo bude rozdíl mezi Rapid sedan x spaceback?

Myslím si že by nemusel...

Upraveno od Martinbart

• Autor

To Spaceback nemá spodný kryt motora???? Podvozok by mal byť rovnaký, ak sú tam diery na pružinové úchytky, stačilo by ho naskrutkovať. Ide ich tam tušim 9 ks. ale 7 rovnaké, 2 do plechu vsadené.

• 2 roky později...

Zdravím pánové, také by mně zajímalo, zda je možné pořídit celoplošný kryt pod motor na 1.2 Tsi 63 kw. Je tam sice kryt ale takový ten kratší, ne úplný. Je možné ho objednat v originálních dílech škoda? Diky....

• 2 roky později...

Chtel jsem se zeptat, jestli spodni kryt motoru kryje celou spodni cast tak, aby se k motoru nemohla dostat zadna havet jako kuny? Jde o to, ze mi kuna rozhryzala tlumeni kapoty - resim zde - https://forum.skodahome.cz/topic/138800-rapid-mr2017-tlumení-kapoty-pro-12tsi/ - uvazuju jestli si poridit odpuzovac kun nebo tento kryt.

Predpokladam, ze se jedna o cislo dilu: 6C0 825 235 A (https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6c0825235a-spodni-kryt-motoru-skoda-30392.html)

V sekci podvozek uz jedno podobne tema mame, tyka se motoru 1.0 TSI, proto jsem zalozil dalsi tema. Pokud jsou oba kryty totozne, prosim adminy o spojeni do jednoho vlakna (+ prejmenovani puvodniho vlakna).

Diky!

Kryt kryje celý spodek, ale kuna se tam stejně dostane, stále jsou tam díry (náprava, pohon atd.).

Příště před založením tématu pořádně hledej! Téma o krytu na 1.2 TSI tady už bylo. Sloučeno.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.