Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

pre LIBERO: áno, je to to číslo krytu, dík. Akurát cena je "len" 53.- EUR:)  Kúpil som ročného RAPIDA a pri výmene oleja som zistil, že niekto s ním nabehol na niečo, lebo kryt je praskutý na dvoch miestach a ešte aj z neho vytrhnuté..tak vymením.

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Jenom malá otázka. Šel by ten spodní kryt motoru na Spacebacka?

V konfigurátoru je možnost teto priplatkove výbavy.

Nebo bude rozdíl mezi Rapid sedan x spaceback?

Myslím si že by nemusel...

Editováno: , autor: Martinbart
Vloženo

To Spaceback nemá spodný kryt motora???? Podvozok by mal byť rovnaký, ak sú tam diery na pružinové úchytky, stačilo by ho naskrutkovať. Ide ich tam tušim 9 ks. ale 7 rovnaké, 2 do plechu vsadené.

• o 2 roky později...
Vloženo

Zdravím pánové, také by mně zajímalo, zda je možné pořídit celoplošný kryt pod motor na 1.2 Tsi 63 kw. Je tam sice kryt ale takový ten kratší, ne úplný. Je možné ho objednat v originálních dílech škoda? Diky....

• o 2 roky později...
Vloženo

Chtel jsem se zeptat, jestli spodni kryt motoru kryje celou spodni cast tak, aby se k motoru nemohla dostat zadna havet jako kuny? Jde o to, ze mi kuna rozhryzala tlumeni kapoty - resim zde - https://forum.skodahome.cz/topic/138800-rapid-mr2017-tlumení-kapoty-pro-12tsi/ - uvazuju jestli si poridit odpuzovac kun nebo tento kryt.

Predpokladam, ze se jedna o cislo dilu: 6C0 825 235 A (https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6c0825235a-spodni-kryt-motoru-skoda-30392.html)

V sekci podvozek uz jedno podobne tema mame, tyka se motoru 1.0 TSI, proto jsem zalozil dalsi tema. Pokud jsou oba kryty totozne, prosim adminy o spojeni do jednoho vlakna (+ prejmenovani puvodniho vlakna).

Diky!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...