Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zatiaľ som zistil 2

1.keď zapnete ventilátor na nohy tak na zadných sedadlách v priestore pre nohy je výduch kúrenia takže to pekne kúri aj sediacim vzadu...

2.každý kľúč môže mať inak nastavené zrkadlá

Ak ste niečo našli podeľte sa o to :);)

Vloženo

Dobrá, Jurajovi přidám pár triků :-)

- podržením klíče v zámku v zamykací či odemykaci poloze stáhne či vytáhne okýnka

- dvojím stisknutím zamykaciho tlacitka na dalkaci se auto zamkne pouze zvenku

- při kompletně vyplem motoru a zapnutí blinkru, se rozsvítí příslušná parkovacka

Vloženo

Juraj to že zapneš í ventilátor na nohy a pak to fouká i na nohy vzadu měla třeba i fabie 1:-)nic nového...co jsi měl za auto předtím,octu 1?ta to měla taky přeci:-)

Vloženo

Je fakt, že vše je v návodu, ale kdo z nás ho čte do detailu :) Většinou člověk přijde na pár věcí časem.

Mě se líbí funkce automatického zamknutí kufru při rozjezdu a otevřít pak jde pouze když se otevřou dveře řidiče. U předchozího auta se mě zamklo celé auto, což je taky dobrý, ale nutný to není. Ten kufr je praktickej.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Umí někdo to zamknutí celýho auta při rozjezdu nakódovat? Měl bych o to zájem .. Ikdyž nevím co by na to řekly zámky .. nesníží se jim výdrž? :) A odkdy má fabie ty zrcátka s pamětí a elektrické sedačky? :p Asi to žádná nemá co? :)

Vloženo

Zamykanie auta ti dokážem nakódovať ak by si mal cestu do slovenskej hlavnej dediny. A na elektrické sedačky a zrkadlá s pamäťou rovno zabudni. Elektricky polohovateľné sedadlá sú raritou ešte aj u Octavie, a pamäť ani neviem či je u Škodoviek dostupná. Ak áno, tak asi iba vo vysokých výbavách ako je L&K.

Vloženo

Automaticke zamykanie robim na tomto novom aute automaticky sadnem zavriem dvere a hned sa zamykam az mi nadavaju ze musia 2krat za klucku :D a zda sa mi ze tie zamky strasne buchaju... ale mozno je to len moj pocit...

Vloženo

Musíš si koupit octávku tam to tak nerobí :) mě přijde že fabii berou ve škodě jako malé auto ať stojí půl mega nebo 200 000 :) a tak v něm třískaj zámky a není ani tak skvěle odhlučněná .. ale já si na to zvykl hned .. pro mě je to pokrok proti bývalé fabce :)

Vloženo

Myslím že se tady někde psalo že se kufr zamyká za jízdy nad 18km/h .. U fábie rodičů r.v. 2004  vybavy classic to už taky zamyká za jízdy .. Ale docela mě překvapil centrál když ho zamknu v autě .. jak otevřu dveře od řidiče tak ostatní jsou stále zamčené .. to mě celkem dostalo když jsem je pooprvé zamkl .. lekl jsem se že se zamklo celé auto :) A i kufr byl zamčenej .. u starší fabči se mě hned otevřely všechny dveře ..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...