juraj07 Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Zatiaľ som zistil 2 1.keď zapnete ventilátor na nohy tak na zadných sedadlách v priestore pre nohy je výduch kúrenia takže to pekne kúri aj sediacim vzadu... 2.každý kľúč môže mať inak nastavené zrkadlá Ak ste niečo našli podeľte sa o to 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Nejlepší tip je přečíst si návod k autu, tam se dozvíš věcí... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Nějak tak a vzadu je i oontaktni adresa a telefonni cislo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator3 Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Dobrá, Jurajovi přidám pár triků :-) - podržením klíče v zámku v zamykací či odemykaci poloze stáhne či vytáhne okýnka - dvojím stisknutím zamykaciho tlacitka na dalkaci se auto zamkne pouze zvenku - při kompletně vyplem motoru a zapnutí blinkru, se rozsvítí příslušná parkovacka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 2.každý kľúč môže mať inak nastavené zrkadlá Ja nechápať reči tvojho kmeňa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Juraj to že zapneš í ventilátor na nohy a pak to fouká i na nohy vzadu měla třeba i fabie 1:-)nic nového...co jsi měl za auto předtím,octu 1?ta to měla taky přeci:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 16. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2014 tak som si to nevšimol alebo som na to zabudol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Tiež nieako nechápem bod č.2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 pokud jsou elektrické sedačky a zrcátka s pamětí, tak se dá jejich nastavení spárovat s klíčem, vše se pak nastaví podle klíče, který odemyká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 Aha a to má FII/Room odkdy? Foukání na nohy vzadu měl i favorit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 To měla i užovka ale mladši ročniky to už neznaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 Je fakt, že vše je v návodu, ale kdo z nás ho čte do detailu Většinou člověk přijde na pár věcí časem. Mě se líbí funkce automatického zamknutí kufru při rozjezdu a otevřít pak jde pouze když se otevřou dveře řidiče. U předchozího auta se mě zamklo celé auto, což je taky dobrý, ale nutný to není. Ten kufr je praktickej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 17. Září 2014 Sdílet Vloženo 17. Září 2014 - podržením klíče v zámku v zamykací či odemykaci poloze stáhne či vytáhne okýnka Po fl toto jde i přes dálkové ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Mkaba, da sa dokodovat ak nemas. Pri rychlosti tusim nad 18km/h sa ti zamkne cele auto, po vytiahnuti kluca odomkne... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Umí někdo to zamknutí celýho auta při rozjezdu nakódovat? Měl bych o to zájem .. Ikdyž nevím co by na to řekly zámky .. nesníží se jim výdrž? A odkdy má fabie ty zrcátka s pamětí a elektrické sedačky? Asi to žádná nemá co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Zamykanie auta ti dokážem nakódovať ak by si mal cestu do slovenskej hlavnej dediny. A na elektrické sedačky a zrkadlá s pamäťou rovno zabudni. Elektricky polohovateľné sedadlá sú raritou ešte aj u Octavie, a pamäť ani neviem či je u Škodoviek dostupná. Ak áno, tak asi iba vo vysokých výbavách ako je L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 1. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Automaticke zamykanie robim na tomto novom aute automaticky sadnem zavriem dvere a hned sa zamykam az mi nadavaju ze musia 2krat za klucku a zda sa mi ze tie zamky strasne buchaju... ale mozno je to len moj pocit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Není to jen tvůj pocit - zámky prostě dělají kravál, když sedíš uvnitř auta. Zvenku ti to tak nepřijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 1. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 presne.. ako na tanku: plesk plesk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Musíš si koupit octávku tam to tak nerobí mě přijde že fabii berou ve škodě jako malé auto ať stojí půl mega nebo 200 000 a tak v něm třískaj zámky a není ani tak skvěle odhlučněná .. ale já si na to zvykl hned .. pro mě je to pokrok proti bývalé fabce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Anebo nezamykat, když sedíš v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 a v kufri sa to nezamyka automaticky po rozjazde ? (ako sa poznam, urcite to je napisane v navode ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Myslím že se tady někde psalo že se kufr zamyká za jízdy nad 18km/h .. U fábie rodičů r.v. 2004 vybavy classic to už taky zamyká za jízdy .. Ale docela mě překvapil centrál když ho zamknu v autě .. jak otevřu dveře od řidiče tak ostatní jsou stále zamčené .. to mě celkem dostalo když jsem je pooprvé zamkl .. lekl jsem se že se zamklo celé auto A i kufr byl zamčenej .. u starší fabči se mě hned otevřely všechny dveře .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Kufr se ovšem zamyká naprosto bezhlučně, na rozdíl od dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.