MaVac Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Ahoj, skládám si nového Spacebacka (Ambition Fresh) a chtěl jsem se zeptat na dvě věci. 1) Máte někdo tu zdvojenou podlahu v kufru? Kolik je v ní místa? Tak 15cm výšky? Zaujalo mne, že po sklopení sedadel je z toho rovina...nějaké zkušenosti? 2) Je možný tu mezipodlahu kombinovat s gumovým kobercem? 3) Na infolince ani u několika dealerů mi nebyli schopní odpovědět, jestli jsou "v základu" háčky na tašky v kufru (vpravo jeden, vlevo taky jeden) nebo je to součást toho jejich "síťového programu", který až tak nepotřebuji, důležité pro mne jsou ty háčky (jsmě na ně zvyklí z Fabie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Háčky v základe nie sú a ani sieťový program, neviem ako v ambition no ja mám elegance sky plus (slovenská verzia style plus) a nemám to, rovnako ako medzipodlahu - tá je podľa mňa zbytočná. Dno kufru mám asi 20 cm pod nakladací hranou, takže neviem ako vypadá medzipodlaha, a pod kobercom mám len neplnohodnutnú rezervu. Toť vše. Gumová podlaha je super, to ber...sieťky neviem, nepostrádam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebedak Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 V Čechách jsou háčky a nějaké siťky u ambition fresh v základu, alespoň já je tam mam. Myslim že už to tu někde v diskusi proběhlo, ze v sk jsou za příplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Tak asi ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin68 Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Tak dneska jsem řešil mezipodlahu,jako příplatková výbava cca 4300,-kč,objednáno jako náhradní díl -číslo dílu 5JJ 061 103A cena 2300,- celkem slušný rozdíl za to že si tam sám vložím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Jak to vypada s mezipodlahou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin68 Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Vypadá to dobře,měl jsem ji v octě tak mi dost chyběla,mám pod ní skládací přepravku deštník atd,nic se neválí v kufru a je to schováno.Vřele doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Klouda Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Zdravím, Dá se někde sehnat mezipodlaha samostatně? A jak je to připadně s montáží(jestli je potřeba, bohužel jsem ji nikde, ani po showroomech, neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 existuje tuším jenom do Spacebacku (5JJ061103A) do druhého dne ti ji objednají v každém ŠA pro ten Spaceback není potřeba žádná montáž - je to plug&play 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Jakube, neuvedl jsi, jaký máš model Rapida - liftback nebo Spaceback? Spaceback se řeší ZDE, u klasického Rapida pak jedině samodomo a to ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Klouda Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 (editace) Díky. Kdyžtak join s tematem nebo delete. Díky nějak jsem to přes mobil nedohledal. EDIT: Ale stejně to nikde nemůžu jako ND k objednání najít :-( zeptám se kolik by za to chtěli v Servisním centru v Kosmonosech. Ale hlavní info padlo - je to bez montáže - do auta nebudu moct zasahovat(OL) Editováno: 28. Listopad 2015, autor: Jakub Klouda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Takže SB? Spoustu dílů nikde na netu neseženeš, musíš jít přímo do škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 do toho SB to přišlo na cca 1.850,- Kc + DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Klouda Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Tak 1850 bez DPH je ještě celkem dobrá cena. Na mojí Octu I se musí dávat ještě boční lišty a s tím to vyjde pomalu na 5K. Díky za pomoc. V úterý bude auto, tak budou fotky. Pak je hodím sem(pokud se mi jí povede sehnat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Klouda Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Koupeno, vloženo. Není potřeba žádná instalace. Cena 2031,-vč.DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 přeji ti, aby ti radost z téhle investice vydržela co nejdéle. Mne vydržela přesně do okamžiku, než jsem poprvé vzal za to madlo a tu mezipodlahu nadzvedl abych si něco vzal zespoda. V tu ránu se věci seshora (deštník a pár dalších věci) sesunulo dozadu a propadlo dolů ... simply clever 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Klouda Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 To otevírání mě taky trochu děsí... Vždycky to bývalo ze 2 kusů(Octy, Golf...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pobr74 Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 (editace) Hm, tak v autorizovanom servise na SK mi tú podlahu objednajú za 130 € s DPH - určite ich už predali niekoľko stoviek Simply clever ala pobr74 určite nebude viac ako 20 - 30 € Editováno: 4. Srpen 2016, autor: pobr74 aktualizácia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Klouda Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Já to kupoval přímo ve škodovce. Je to ofiko cena v ČR (2031 vč.10% slevy), tak nevím proč by mělo na SK stát 130E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pobr74 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 (editace) Tak to ozaj neviem ani ja Napr na ebay je za cca 50 € - http://www.ebay.com/itm/Ladekantenschutz-fur-Innenbereich-SKODA-Rapid-Spaceback-/111508555793?hash=item19f66d8811:g:J14AAOSw54xUXHjJ Hm, ale už tan pribudol aj original zo Škodovky - vysvetľuje to prečo odomňa chcú na slovensku 130 € http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=skoda+rapid+spaceback&_pgn=2&_skc=200&rt=nc Editováno: 8. Březen 2016, autor: pobr74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pobr74 Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 (editace) Tak teda sumarizácia: - preglejka 99*cca 72 cm ( odpad z práce ) - koberec NEW ORLEANS 236 - cca 12 € ( stačila by polovica, ale 2 m zo 4metrového koberca mi nechceli predať ) - narezanie preglejky + očalunenie preglejky kobercom - 1x slivovica cca 10 € Suma sumárum celková cena cca 22 € P.s.: koberec v zadnej časti som nechal previsnúť cca 15 cm, teda ani pri max zdvihnutí medzipodlahy mi z nej nič neskĺzne poza zadné operadlá dole Editováno: 4. Srpen 2016, autor: pobr74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Když už tak chválíš svůj výtvor nebylo by od věci přidat i fotky....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pobr74 Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 No, nie že by som chválil, ale účel splní a za pár grošov ... medzipodlaha bez koberca medzipodlaha s kobercom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.