Karel z HK Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Prosím o rady. Po cestě do Chorvatska 2200 km jsem zjistil že mi chybí v motoru 1l oleje. Tam jsem to nekontroloval nikdy nic nechybělo. Poté několik cest asi najeto 300km a zdálo se mi jako když ten motor nemá sílu ale jel a měl malou spotřebu benzínu.Ve středu ráno kdy jsem chtěl jet na Karlštejn a okolí jsem to nenahodil. Myslel jsem že je špatná baterka tak jsem přidal další a naskočilo to ale sotva se to uveze na volnoběh, mská se to a nejde do otáček. Kouknul jsem na svíčky vypadaj dobře dal jsem nový cívky ale stále nic. A tak jsem musel jet mým starým dobrým Favoritem. Na diagnostiku jdu až příští týden. Neporadíte čím by to mohlo být. Dík Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Treba najprv tu diagnostiku podla toho sa da potom postupovať. Spotreba oleja tam nehra rolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 20. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Ještě že mám najeto snad jen 140 000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 29. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Tak auto zase jezdí! Diagnostika nic neukázala a prý to jde na dva válce. Trochu to protůroval a už to zase jde normálně prý asi hydroštel. Auto stálo šest týdnů a asi to bylo suchý tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.