Labradors Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat, jak funguje systém TwinDoor? Dá se to nějak zaaretovat, aby se kufr otvíral "jen" jako u Octavie liftback? A je kufr srovnatelný s Octavií liftback? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 Zaaretovat se neda, defaultne se vzdy otvira jako sedan, na liftback musis vzdy tlacitkem prepnout. Jinak objem je jeste vetsi nez u OII a diky Twindoor je kufr stejne dobre pristupnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 TO Labradors: tak ako píše Maverick...ty sám si určuješ ako to chceš otvoriť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Díky Twindooru mě taky lákal sedan, ale jen 30 tis. rozdíl nakonec rozhodl pro kombi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara GS Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 joo.tak kombík se bezesporu moc povedl, ale rozdíl zavazadlového prostoru sedan vs kombík je minimální.. u mě zvítězil sedan a systém twindoor je super.. podle potřeby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlca01 Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 opravdu to nejde přeprogramovat natrvalo aby se to otevíralo celé i se sklem ???????????? pri prechodu z octavie mi ta malinká dirka do kufru nestačí, potrebuju porad neco nakladat a vykladat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Nejde to natrvalo preprogramovat na mod liftback, protoze pouze pouze v modu sedan jsou zamknuty jistici body, ktere dvere zpevnuji. Pokud bys mel trvale (pri jizde) mod liftback dvere by byly gumove. Jinak souhalsim, ze mod sedan je skoro na nic a kdyby byl superb obycejny liftback byl bych za to rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iziah Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Tak dramaticky to urcite nevidi kazdy, ja oteviram cele dvere jen cca. kazde 20te otevreni, kdyz musim dale do kufru. Jsem za twindoor vdecny, kolegove s jinymi limuzinami si o tom muzou nechat zdat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Defaultně používám verzi "sedan" a jen když je potřeba celé víko, což podobně často jako kolega nade mnou. Tak, jak to je, mi to 100% vyhovuje a i když se mi kombík líbí více, je twindoor plus pro ne tak líbivý sedan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standik4 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Musím se podělit se zkušeností v autorizovaném servisu.Byl jsem na garanční prohlídce a nahlásil jsem lupání při zavírání kufru,že se na to číhnou.Dopadlo to tak,že mi napsali protokol,že lupání je přirozenou součástí zavírání kufru,tak jsem musel zvednout hlas a výsledek byl takový,že si to musí nahrát a poslat do Boleslavi.Dva dny poté mě sdělili,že přijedou z Boleslavi odborníci a seřídí to.Výsledek byl takový,že 4 hodiny seřizování přineslo nepatrné zlepšení,opět byl sepsán protokol,že byl zvuk nepatrně eliminován a pokud nesouhlasím,že si musí auto vzít do Boleslavi a mají na to 30 dní,že je to složitá oprava.Nejvíc mě pobavila jejich hláška,že jsem porušil záruku,výměnou znaků na přední a zadní kapotě,to už jsem je ale poslal víte kam.Výsledek je takový,že jsem si to seřídil sám,trvalo to cca 2 hodky a následně jsem jel do servisu a ukázal jsem jim,jak to má fungovat.Dal jsem jim telefon,když si nebudou vědět rady at mi brnknou.Pokud chce někdo poradit,písněte,napíšu jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Vyborne si to spravil! A to su fakt debili v tom servise :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Že mne to v čechistáně nepřekvapuje... pro jistotu napiš servis kde jsi byl. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Proč jen servis....četli jste: přijeli lidé z výrobního závodu a neuměli nic. Kdo jiný to má umět než oni. Zřejmě jen další co chodí do práce pro svačinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 standik4: to bych se s dovolením zeptal, jak to seřídit - také mi to lupe..... Děkuji moc. Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Taky mi jedna strana lupe. Uz se to tu resilo, ale jak presne to seridit zatim nikdo nenapsal. Starsi thread: http://forum.skodahome.cz/topic/61287-supii-a-problémy/?p=1302347 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standik4 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Když sundáte tapec z krátkého víka tak uvidíte uchycení,na každé straně 3x torx,stačí nepatrně povolit a lehce uvolnit,víko je seříditelné,jinak na boku jsou čepy a na nich je viditelné opotřebení,pokud vám tu lupe,ty čepy by šli i trochu přihnout,ale to je prasárna,chce to trpělivost a pohrát si s krátkym víkem a popřípadě trchu našponovat zámek na karoserii,ten je také štelovací,kdyžtak můj tel.723017444 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 standik4: paráda - díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 26. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2014 (editace) Nevíte nějdo jak seřídit twindoor když zavřu velký víko vždy v nem lupne jakoby nedovře uplně fest přitáhne si pak v něm rupne po těch stranách a přijde že se pootevře. A nejde otevřít jako sedan jen jako liftback jedna strana je odjištěná a druhá nejde prostě otevřít stále zablokovaná... Ještě jsem si všiml že na jedné straně mi chybí taková ten plastový černý kolík a na druhý straně zase je viz.fotky Editováno: 26. Prosinec 2014, autor: LadaT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.