Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny.

Chtěl bych se zeptat, jak funguje systém TwinDoor? Dá se to nějak zaaretovat, aby se kufr otvíral "jen" jako u Octavie liftback? A je kufr srovnatelný s Octavií liftback? Díky za odpověď

Vloženo

Zaaretovat se neda, defaultne se vzdy otvira jako sedan, na liftback musis vzdy tlacitkem prepnout.

Jinak objem je jeste vetsi nez u OII a diky Twindoor je kufr stejne dobre pristupnej.

• o 3 týdny později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

joo.tak kombík se bezesporu moc povedl, ale rozdíl zavazadlového prostoru sedan vs kombík je minimální.. u mě zvítězil sedan a systém twindoor je super.. podle potřeby :)

• o 2 týdny později...
Vloženo

opravdu to nejde přeprogramovat natrvalo aby se to otevíralo celé i se sklem ???????????? pri prechodu z octavie mi ta malinká dirka do kufru nestačí, potrebuju porad neco nakladat a vykladat :)

Vloženo

Nejde to natrvalo preprogramovat na mod liftback, protoze pouze pouze v modu sedan jsou zamknuty jistici body, ktere dvere zpevnuji. Pokud bys mel trvale (pri jizde) mod liftback dvere by byly gumove. Jinak souhalsim, ze mod sedan je skoro na nic a kdyby byl superb obycejny liftback byl bych za to rad.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak dramaticky to urcite nevidi kazdy,

ja oteviram cele dvere jen cca. kazde 20te otevreni, kdyz musim dale do kufru.

Jsem za twindoor vdecny, kolegove s jinymi limuzinami si o tom muzou

nechat zdat.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Defaultně používám verzi "sedan" a jen když je potřeba celé víko, což podobně často jako kolega nade mnou. Tak, jak to je, mi to 100% vyhovuje a i když se mi kombík líbí více, je twindoor plus pro ne tak líbivý sedan.

• o 1 rok později...
Vloženo

Musím se podělit se zkušeností v autorizovaném servisu.Byl jsem na garanční prohlídce a nahlásil jsem lupání při zavírání kufru,že se na to číhnou.Dopadlo to tak,že mi napsali protokol,že lupání je přirozenou součástí zavírání kufru,tak jsem musel zvednout hlas a výsledek byl takový,že si to musí nahrát a poslat do Boleslavi.Dva dny poté mě sdělili,že přijedou z Boleslavi odborníci a seřídí to.Výsledek byl takový,že 4 hodiny seřizování přineslo nepatrné zlepšení,opět byl sepsán protokol,že byl zvuk nepatrně eliminován a pokud nesouhlasím,že si musí auto vzít do Boleslavi a mají na to 30 dní,že je to složitá oprava.Nejvíc mě pobavila jejich hláška,že jsem porušil záruku,výměnou znaků na přední a zadní kapotě,to už jsem je ale poslal víte kam.Výsledek je takový,že jsem si to seřídil sám,trvalo to cca 2 hodky a následně jsem jel do servisu a ukázal jsem jim,jak to má fungovat.Dal jsem jim telefon,když si nebudou vědět rady at mi brnknou.Pokud chce někdo poradit,písněte,napíšu jak na to.

Vloženo

Proč jen servis....četli jste: přijeli lidé z výrobního závodu a neuměli nic. Kdo jiný to má umět než oni. Zřejmě jen další co chodí do práce pro svačinu.

Vloženo

Když sundáte tapec z krátkého víka tak uvidíte uchycení,na každé straně 3x torx,stačí nepatrně povolit a lehce uvolnit,víko je seříditelné,jinak na boku jsou čepy a na nich je viditelné opotřebení,pokud vám tu lupe,ty čepy by šli i trochu přihnout,ale to je prasárna,chce to trpělivost a pohrát si s krátkym víkem a popřípadě trchu našponovat zámek na karoserii,ten je také štelovací,kdyžtak můj tel.723017444

• o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)

Nevíte nějdo jak seřídit twindoor když zavřu velký víko vždy v nem lupne jakoby nedovře uplně fest přitáhne si pak v něm rupne po těch stranách a přijde že se pootevře. A nejde otevřít jako sedan jen jako liftback jedna strana je odjištěná a druhá nejde prostě otevřít stále zablokovaná... Ještě jsem si všiml že na jedné straně mi chybí taková ten plastový černý kolík a na druhý straně zase je viz.fotky

post-88675-0-55851700-1419608608_thumb.j

post-88675-0-04669300-1419608651_thumb.j

Editováno: , autor: LadaT

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...