Mak.cz Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Zdravim. Rad bych se zde poradil. Odchazi mi stary mobil a uvazuji o porizeni noveho a rad bych aby fungoval dobre s Superbem III 2015 s Columbem. Uvazuji budto o Samsungu S8 nebo Note8, nic jineho me asi neprijde zajimavejsiho. A hodne by mne zajimalo, zda je nejaka sance dostat treba Waze nebo Sygic na obrazovku v aute. Da se to bez rootu ci nejakeho dalsiho zarizeni? pripadne jakeho? Diky moc, Mak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Musíš mít v autě podporu AndroidAuto a MirrorLink, neboli ve Škodovkách funkci Smartlink. Pokud to máš, tak Waze běží pod AndroidAutem a Sygic (musí to být Sygic Car Navigation, ten "obyčejný Sygic NE) funguje přes MirrorLink. Samsungy obecně v pohodě podporují jak AndroidAuto (nutno ručně ztáhnout a nainstalovat aplikaci, neboť v google play není pro ČR dostupná) tak i MirrorLink. To vše bez rootu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Ak máš v Superbe Smartlink, tak Waze aj Gmaps funguju pomocou Android Auto. AA je potrebné ručne doinštalovať. Gmaps aj cez Mirrorlink bez nutnosti čokoľvek inštalovať. Ak chceš cez Mirrorlink viac apiek, tak si prelistuj posledných 5-6 strán tohto vlákna. Sent using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mak.cz Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Diky... to zni dobre. Jo mirrorlink tam asi je... jeste uvidime jak dobre tomu pojede gps... ted mam starickej note3 co ma gps a glonnas a ten se teda skrz pokovene predni okno moc nechyta. uvidime. Diky jak poridim foun poreferuji. Ted mne ceka jeste montaz kamery ale to bude taky boj... kolem zrcatka to ma strasne velkou zatmavenou plochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Tak to s tím founem přesedneš z Trabanta do Mercedesu, to je úplně jiná liga, budeš spokojenej . Až rozchodíš AA a ML tak to tady projdi, je tu hodně užitečných rad a odkazů na appky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MegaMlaticka Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 V 7. 2. 2018 na 18:07, petous22 napsal: Pokud se aplikace aavagvex odmítá nainstalovat, tak je nutno odinstalovat starší verzi, najdete ji v seznamu aplikací podle abecedy pod názvem: VAG Extension Android Auto, tam se také dají zkontrolovat oprávnění, je nutné povolit sdílet "Informace o autě". Rozšířit Mne nainstalovat jde uplne v pohode...mam i v telefonu vsechny opravneni ale stejne nic.. v AA se ukaze ten monitor ale data na nem se nemeni... Podle navodu jsem postupoval uplne presne a stejne nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mak.cz Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 No prave uplne nevim. Do Note3 koupim kazdej rok novou baterku. Upadl mi i na schodech v metru a stale celej. Infraport se tez hodi. No asi to bude zase Note holt8. Chtrl jsem Note7 ale to holt uplne nevyslo... alr z meho pohledu je N7 lepsi jak N8... jedine co fakt nemusim je ten zahnutej displej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 V 7. 2. 2018 na 17:51, petous22 napsal: Opravdu postupujete naprosto přesně podle návodu? Pro jistotu znovu link s překladem: https://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&depth=1&hl=cs&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=en&sp=nmt4&tl=cs&u=https://github.com/jilleb/mqb-pm&usg=ALkJrhilUCKPcYp9IxcTvf-zUx-9cR3L4w +++ nová verze i nová vá verze interfacu vexvag: https://github.com/jilleb/mqb-pm/releases Rozšířit Nefrčí mi to, také jenom zobrazí budíky, ale data nefrčí. Vše podle návodu. Jsou tam psané verze, které fungují a které ne, já mám verzi SW 0361 o té se tam nepíše, takže je možné, že to s ní nemaká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 V 7. 2. 2018 na 18:07, petous22 napsal: Pokud se aplikace aavagvex odmítá nainstalovat, tak je nutno odinstalovat starší verzi, najdete ji v seznamu aplikací podle abecedy pod názvem: VAG Extension Android Auto, tam se také dají zkontrolovat oprávnění, je nutné povolit sdílet "Informace o autě". Rozšířit Ona sa nainstaluje,ale nieje mozne ju po instalacii otvorit.Alebo nieje treba? Znovu som odinstaloval a nainstaloval nove z tvojo linku a nic.... Citovat Rozšířit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 aa vag vex se neotvírá, je to jen služba - podpora komunikace. Ta nové verze má nějaké problémy, lepší je ta verze 0.36b, než ty problémy vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 (editace) Screenshot z auta s nastavením Full Linku v Seatu: Editováno: 8. Únor 2018, autor: petous22 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 (editace) Funkční soubory: http://cloud.tapatalk.com/s/5a7be86408525/aauto-vex-vag-2.3.apk Editováno: 8. Únor 2018, autor: petous22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 (editace) A aplikace http://cloud.tapatalk.com/s/5a7be8860aba5/Performance.Monitor.0.36B.apk Editováno: 8. Únor 2018, autor: petous22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 (editace) Opat som odinstaloval a stiahol tvoje subory....teraz uz mi to nejde vobecnezobrazi mi ani tu aplikaciu v mobile...nemam co otvorit Editováno: 8. Únor 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Tak jsem také zkusil obě nové verze a stále stejné, vidím budíky, data nejdou. U obou aplikací vše povoleno, restart obou zřízení a stále nic. Patrik1971 - jakou máš verzi SW rádia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 (editace) 252,ale mam Superb,ale to myslim nevadi. Editováno: 8. Únor 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slycosh Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 V 7. 2. 2018 na 19:17, MegaMlaticka napsal: Mne nainstalovat jde uplne v pohode...mam i v telefonu vsechny opravneni ale stejne nic.. v AA se ukaze ten monitor ale data na nem se nemeni... Podle navodu jsem postupoval uplne presne a stejne nic... me taky ne, je to firmwarem radia, pisou to ve foru u VW Golf 7. Ja mam verzi firmware 0245 a ten nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slycosh Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 V 8. 2. 2018 na 16:26, Patrik1971 napsal: 252,ale mam Superb,ale to myslim nevadi. takze ani 0252 nefunguje? hmm škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MegaMlaticka Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 A je nejaka moznost ze se casem prida podpora nejakej F radii? Ja mam teda RCD 330+ takze u mne spis asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 (editace) Zatím posledí release Performance Monitor: 0.37b Editováno: 8. Únor 2018, autor: luban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MegaMlaticka Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 No nevim jestli nova pomuze...navic i kdyz ji nainstaluju tak i infa mam porsd starou verzi...i kdyz ji odinstaluju a dam tu novou tak mam porad 36B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Skusal som aj tu najnovsiu a nic....som zvedavy,kde bude pes zakopany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Pozor, Performance Monitor v. 37B přinejmenším na Fabii nefunguje, verze 36B bez problémů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HynekV Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Z mých zkušeností, jsou budíky nefunkčí, pokud v nich nastavím Eco položky. Pokud tam Eco položky nejsou, ukazují budíky tak jak mají. Nevím, jestli to brzdí i nějaké jiné, ale mám to nastavené takto : Left: Speed Center: Turbo charge pressure Right: Output power View 1 battery voltage 2: RPM 3: Coolant temperature 4: Oil temperature Takhle to mám nastavené a všechny hodnoty se za jízdy mění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MegaMlaticka Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Mne se nemeni vubec nic Asi nekde nejaka chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.