Přejít na obsah

SmartLink (Apple CarPlay/Android Auto/MirrorLink)

Doporučené příspěvky

Odpovida presne na to na co se ptas..ale jelikoz ty jsi ten co o tom nevi, tak jsi to nepochopil 🙂 Takze ne, nejde to. Na maxidotu jde kompas pouze z originalni navigace.. tudis musis mit infotaiment s navigaci.. Udaje z waze ( ani kompas z Waze a dalsich aplikaci co jedes pres smartlink, tak do maxidotu nejdou doaktivovat ) 

Editováno: , autor: kvetosm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud jsi to opravdu zkousel a vis ze to nejde, tak to dava smysl. Psat, ze jde o dve technologie, co spolu nesouvisi, je naprosty nesmysl. Na maxidotu samozrejme ukazuje i waze, mapy atd. Takze dotycny nevedel, co pise.

Odkaz ke komentáři

Chlapci, opravdu nereagujte mimo tema. Zbytecne se to tady zaplnuje nesmyslama, ktere sem nepatri. Kdyz si neco myslim, ale nevyzkousel jsem to (takze nevim), tak neodpovidam. Nebo napisu "myslim si". Ikdyby dotycny postavil treba raketoplan, tak to pro nej snad plati take. Jinak ti samozrejme v maxidotu v polozce navigace waze ukazuje sipky, kruhace, atd. Az budu v aute s navigaci (Amundsen, Columbus), muzu ti to nafotit.

Odkaz ke komentáři

Do trojkove oktavky se vetsinu jejiho zivota dodaval MIB2 nebo 2.5 a ty proste navigacni pokyny ze smartlinku prejimat neumi. Muj odhad je, ze ten je tam dodelany horkou jehlou na posledni chvili, protoze prvni MIB2 v 2014/15 smartlink ani neumely.

hlubsi integrace s AA a s Apple car prisla az s pekelnym MIB3 ale ten se do O3 bohudik nikdy nedostal.

Tim se svym sdilenim nevedomosti koncim, stejne to ocividne nepada na urodnou pudu...

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, taboo81 napsal:

Na maxidotu samozrejme ukazuje i waze, mapy atd. Takze dotycny nevedel, co pise.

Poprosim si fotku, i ja to chcem! Btw, vedel, co pise

před 14 hodinami, taboo81 napsal:

Jinak ti samozrejme v maxidotu v polozce navigace waze ukazuje sipky, kruhace, atd. Az budu v aute s navigaci (Amundsen, Columbus), muzu ti to nafotit.

Tak to som zvedavy...ale ja si pockam na fotky, celkom ma to zaujima. Mam totiz Amundsen MIB2.5 a navyse aj "bezdrotovy" smartlink (nezabudni-te ma ukamenovat, ze to O3 nikdy nemala).

Okrem zabudovanej navigacie nevie nic ine dostat data na displej maxidotu. Dokonca ani na virtual cockpit

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, taboo81 napsal:

Chlapci, opravdu nereagujte mimo tema. Zbytecne se to tady zaplnuje nesmyslama, ktere sem nepatri. Kdyz si neco myslim, ale nevyzkousel jsem to (takze nevim), tak neodpovidam. Nebo napisu "myslim si". Ikdyby dotycny postavil treba raketoplan, tak to pro nej snad plati take. Jinak ti samozrejme v maxidotu v polozce navigace waze ukazuje sipky, kruhace, atd. Az budu v aute s navigaci (Amundsen, Columbus), muzu ti to nafotit.

Aha, tak "...Az budu v aute s navigaci (Amundsen, Columbus), muzu ti to nafotit...." a potom kdo neví o čem je řeč?
Pleteš dvě různé věci. Amundsen a Columbus jsou Infotainmenty s navigacemi a ty šipky v MFD, o kterých mluvíš, jsou právě z těch navigací. Se SmartLink-em to nemá NIC společného.

A stejně jak ostatní, čekám na fotky a podrobný návod jak toho docílit, páč když tohle umíš, tak si tohle můžeš klidně nechat zaplatit a budeš boháč.

Odkaz ke komentáři

Mám Golf 8 předfacelift. V době před zakoupením originální navigace jsem používal pouze Waze. Ten šel zobrazit pouze na infotainmentu. Ale občas se mi stalo, že se mi na kokpitu zobrazili šipky nebo jiné značky – mám ale pouze jednu fotku. Dle dizajnu je ale předpokládám zobrazovala originální navigace, i když jsem jí tehdy zakoupenou neměl.

20221120_141723.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jeste jednou a snad naposledy. Ja jsem ve svem dotazu nezminoval nic o generacich autoradii (mib). Vim, ze se na novejsi generaci zobrazuje info napr. z waze atd. na maxidotu (pokud mas radio s GPS). Dotaz znel, jestli toto jde i na radiich bez gps? Nikde jsem nezminoval, ze mi to jde nebo jsem to videl na Octavia 3. Ted uz vime, ze (asi) nejde. A odpovedi typu: "motas dohromady dve technologie, ktere spolu nesouvisi", je hloupost. Takze klid, pohoda a diky za odpovedi, ktere byly k veci.

Odkaz ke komentáři

generace mib je to, co softwarově "spojuje" všechny zmíněné infotaimenty

pro škodu: swing = mib 2 entry,

bolero a amundsen mib 2 std a

columbus = mib 2 high.

u těchto generací, které se týkají tvého dotazu na konkrétní model octaiva III je smartlink izolovaný  od  vestavěné navigace, která umí jako jediná posílat do budíků navigační data přes BAP protokol. To znamená, že tyhle dvě technologie spolu (pro tuhle generaci) skutečně nesouvisí!  

To že to na venek vypadá podobně neznamená, že to je to stejné.

Editováno: , autor: ExecutedDonut
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, taboo81 napsal:

Nikde jsem nezminoval, ze mi to jde nebo jsem to videl na Octavia 3

Pises v teme O3, vlastnis O3, tak sa bavme o O3, kde je maximalne MB2.5...cize ty tu miesas ine auta a ine technologie 🤷 G8 a O4 s tym nemaju nic spolocne

před 18 hodinami, taboo81 napsal:

Jinak ti samozrejme v maxidotu v polozce navigace waze ukazuje sipky, kruhace, atd. Az budu v aute s navigaci (Amundsen, Columbus), muzu ti to nafotit.

Takze tato info je fake? Teda ziadne fotky nebudu? 😭 Alebo tiez si miesal rozdielne auta, rozdielne technologie? 

Před hodinou, taboo81 napsal:

Ted uz vime, ze (asi) nejde.

Nie ASI, ale urcite

Tymto uz dalej nema zmysel pokracovat, fotiek sa nedockame, vysledok je jasny hned od zaciatku v prvej odpovedi, ktoru si zhejtoval

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, taboo81 napsal:

...Dotaz znel, jestli toto jde i na radiich bez gps? Nikde jsem nezminoval, ze mi to jde nebo jsem to videl na Octavia 3. ...

Hele, tak ten Tvůj dotaz Ti sem hodím ještě jednou:

před 21 hodinami, taboo81 napsal:

Ahoj, muzete mi poradit, jestli jde do radia bez nav (swing+, Bolero) octavia 3 r. 2018 s aktivovanym smart link (AA, carplay) nejak doaktivovat polozku navigace (kompas) v maxidotu, aby ukazoval sipky dle navigace pres smartlink (napr. Waze)?

Diky.

Nikde jsi nepsal žes viděl na O3, ale všechny odpovědi byly a jsou k O3, přesně jak znělo zdání.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...