Albion Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Funkčnosť v hmle je taká istá, ako halogénové žiarovky, akurát ide o to, že sú častejšie používané pri dosvecovaní zákrut, a tam hrá rolu životnosť, a efekt tónu svetla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Tvé názory jsou obecně zajímavé.. Jinak žluté světlo je v mlze daleko lepší (lépe vidím/jsem viděn) než studené bílé/bílomodré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Percentuálne koľko krát do roka jazdíš v hmle?Ďakujem, za záujem o moje názory, ale čerpám z osobných skúseností, a nie z čítania internetu.Mal som x áut, a x žiaroviek v hmlovkách, a viem si to subjektívne porovnať.Chcel si vedieť dôvod, tak som ti ho napísal.Keď sa ti nepáči, v poriadku...ja ti tvoje názory neberiem. Stačí ti moja odpoveď na tvoju otázku "Aký to má zmysel", alebo si tu budeme argumentovať každý svoje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) Je to nesmysl, ale v pohodě, hádat se nebudu. Když čerpáš ze zkušeností a já z NETu, tak to je hotová věc.. Jo a ten efekt beru - to jo. Editováno: 21. leden 2015, autor: GeorgeFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 No není zač . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dračik Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 zdar od nedávna mám tiež SB2, pretým O1. Super zmena:-) A k tomu jazdeniu v hmle? Určite uprednostním klasické žlté svetlo. Jazda je oveľa komfortnejšia a to že teda hmly mám hlavne na jar a jeseň denne na tanieri až nad hlavu (odhadom možno nejakých 15% z jazdy - čo je podľa mňa až veľa.Takže otázka koľkokrát jazdíš v hmle by som možno nedával do porovnania s úsporou W a bezpečnosťou. Stačí Ti raz nevidieť alebo nebyť videný a zmena názoru je na svete. CH/LH zatiaľ využívam a určite to ide vypnúť cez MAXI DOT. Smola že mám na nej len halogeny, chcel som xenony ale nevydalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 (editace) Souhlas. Ale Albion je tady jedinej s osobními zkušenostmi. Na to pozor. Editováno: 5. Únor 2015, autor: GeorgeFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Odpusti si tieto názory! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 (editace) Tys to psal .. Editováno: 9. Únor 2015, autor: GeorgeFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasatko Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Ahoj, zapnul jsem si pres kabel CH a LH pres mlhovky. Jenze pri pomalem rozsvecovani i pri pomalem stmivani vychazi z prostoru motoru divny zvuk (priblizne z mista motorovych pojistek). Cim to? Celkem se za to stydim v garazich apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattyB Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Zdravím, kde konkrétně přes VAG "přesměrovat" funkci leaving/comming home na mlhovky? Děkuji. ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattyB Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Samozřejmě Ale kde konkrétně..? Na Google jsem zatím nenašel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Jednotka 09, kódování a projdi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasatko Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Nejsem si 100% jistý, dělal jsem to před rokem a měl jsem VAG s českou kalkulačkou. Kódování: 09-Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 17 zaškrtnout bit 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattyB Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Nejsem si 100% jistý, dělal jsem to před rokem a měl jsem VAG s českou kalkulačkou. Kódování: 09-Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 17 zaškrtnout bit 4. jj, už jsem to našel..jen ten bit je místo 4 jak píšeš bit 3. Děkuji ! Otestováno, funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSB Vloženo 15. Březen 2016 Sdílet Vloženo 15. Březen 2016 Chlapi, můžete mi prosím poradit, jak deaktivovat xenony u fcí Coming home/Leaving home?. Pokud odškrtnu fci "coming home" světla se při dostatku okolního světla nerozsvítí, pokud je však šero i přesto, že jsem funkci deaktivoval, stále se xenony rozsvěcují. Mimochodem, v nabídce položku "leaving home" ani nemohu nalézt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.