Jiří Vašíček Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Zdravím,nevím jestli podobné téma se zde řešilo ale chci se zeptat,jestli lze na STK projít , když mám na čelním skle dvě prasklinky po malých kamínkách. Jsou malé a na pohmat nejdou cítit ze by to šlo až vnítřní strany skla. Pouze na venek je tam malá dírka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Není to jako s policajtama? Nesmí být větší než 2cm a v zorném poli řidiče(plocha kterou stírají stěrače) ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Vašíček Vloženo 11. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 (editace) Má to max 1cm a prasklina jedna je uprostřed a druhá je u spolujezdce,ale oboje stěrače to stírají :-/ Editováno: 11. Říjen 2014, autor: Jiří Vašíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Ano, je to tak. Jestli je ta prasklinka malá, jde to zalepit a nebude to vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Vašíček Vloženo 11. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Zalepit čím..jak se to jmenuje..zvládnu to sám? kolik to stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 No sám??? Nevím??? http://www.elotechnik.cz/loctite-sada-na-opravu-celniho-skla-4-8-g.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Nejlépe ti to udělá jakákoliv firma, kde mění autoskla. Postup je takový, že se na díru nasadí takový bazmek, odsaje se veškerý vzduch a šoupne se místo toho lepidlo. Měl jsem kliku na akci a udělali mi to zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 A nebo tak ale pokud je to 2cm tak by neměl být problém ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Jestli je ta prasklina uvnitř skla tak to nevadí. Tím odsátím vzduchu zmizí. Pak je vidět jen taková tečka, jako od mouchy. Nesmí to být dlouho a dostat se do toho bordel. Já mám od pojišťovny dokonce takovou samolepku na přelepení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Mám prasklinu spíš do kruhu do 1 cm a jezdím s tím již asi 6 let, na technické si toho vůbec nevšímají. Dokonce mi na opačnou stranu skla spadla při jízdě ze stromu nějaká větev, ohromná rána, ale sklo to naštěstí vydrželo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 Prakticky na každém autě jsem doposud měl nějakého pavoučka, pokaždé si na STK všimli a jen mě upozornili, že to tam nesmí být. Takže to záleží na lidech. Opravit se to dá, ale musí se to udělat hned. A tuším, že by ti k tomu měli dát nějaký lejstro, že to je odborně opravené a to by jsi měl mít furt u sebe. Jinak je to snad k ničemu, alespoň takhle jsem to měl kdysi na starý 120. Jo a když se to nějak nasvítí, tak je to vidět na pět metrů. Být tebou, tak to zkusím a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 A co spáchat pojišťovací podvod? Od auta před tebou odlétl kamínek a rozbil ti sklo. A že jel před tebou zrovna kamarád, to je náhodička .... :-) Nakonec by to asi ani tolik podvod nebyl, protože od nějakého auta opravdu odlétl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 A co spáchat pojišťovací podvod? Od auta před tebou odlétl kamínek a rozbil ti sklo. A že jel před tebou zrovna kamarád, to je náhodička .... :-) Nakonec by to asi ani tolik podvod nebyl, protože od nějakého auta opravdu odlétl. Takhle jsem kdysi vypomohl kamarádovi protože když zastavíš cizího na cestě tak tě pošle do pi... Otázka je jak se kamarád bude tvářit na bonus atd....však to známe zparkovišť-naboří,škrábne,ťukne ale číslo nenechá...protože by přišel o bonus a já nevím o co ještě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Také se obávám, že to bude chtít poněkud tupějšího kamaráda, kterému bonusový deficit nedojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 ... Nebo někoho s autem na lizacku nebo sluzebakem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Já mám skla pojištěný a pak nemusím řešit takový kraviny. Nestojí to moc a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 S těma bonusama to není tak horké. Když máš dost bezeškodních měsíců a pojišťoťovna ti nějaký měsíc odešte, tak se do vyššího pojistného nedostaneš. Alespoň u mně to takhle nějak probíhalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 No .. Kéž by to bylo tak růžové... mám cca 92 pojištěných měsíců. V tom dvě pojistné události (jednu před rokem, a jednu letos - odcizení)... nicméně, všechny online kalkulačky to v podstatě vyhodnotí jako "bezeškodních měsíců = 0" , a nové auto mi chtějí pojistit jako bych byl "na nule" (jinými slovy, když udělám kalkulaci bez těch událostí, tak vychízí POV + HAV na cca 12 tisíc, když tam dám tu jednu nebo obe dvě události, tak to vychází na 19 - 22 tisíc - v podstatě jako bez bonusu). Což mě vůbec netěší ... Ale snad nějaká "akční" nabídka bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.