Tragedie_v_JZD Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 Tak trošku uvažuju, že do objednaného rapida nechám ještě doobjednat "xenony"... Jaká je cca výdrž těch výbojek v porovnání s normálním halogenovým světlem? A mimochodem ... Už se kradou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Od února mi zatím drží na místě. Denní svícení na F1 mi zmizelo asi za měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 (editace) živostnost se dá najít jak na oficiálních stránkách philipsu tak v lecjakém popisu produktu. pro d5s platí: B3/Tc: 2500/4000hod. pro standart H7 platí: B3/Tc: 330/550hod. Editováno: 18. Říjen 2014, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaney Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Jsou to opravdu xenony? Co jsem slyšel tak jsou to obyč. halogeny s čočkou. Vždyť to ani nemá ostřikovače světel, které jsou pro xenony povinné v EU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 6. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Ja toho slyšel... Jsou to xenony. Jen se slabsim světelným rokem, takže tyhle udelatka nejsou potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Je to slabší xenon má menší Lumeny a proto nepotřebuje ostřiky a motorky nastavení ale svítí krásně mám je na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Škoda Rapid dostane jednodušší xenony Já je určitě také doporučuji, snad se to nezačne krást ve velkém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaney Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Domontit asi, jak je u skodofky zvykem, nejdou že? Byl jsem na ně zvyklej. Když jsem auto kupoval, ještě to nebylo v nabídce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Jdou, stačí prohodit kus za kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 6. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Nekde jsem četl, ze jo... Ale jen stylem lampa za lampu... Nakonec jsem je neobjednal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 JE nutné zvážit, kolik času strávíte v noci za volantem a kvůli "okrase" nemají smysl. Pro mě jsou zbytečné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 (editace) Tohle bych neřekl že to je kvůli kráse ale kvůli tomu jak svití a jak bys je měl na autě tak obyčejné nikdy na autě nechceš a to mi věř.Třeba v zimě je tma už v 16hod a jak sněží jezdí se sněma mnohem lépe než obyčejnýma takže vždy řeknu že kdo nad tím uvažuje ať je tam dá nebude litovat není to na krásu ale lepší viditelnost a Bezpečnost určitě. Editováno: 8. Listopad 2014, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Já jsem se vyjádřil k mým pocitům. Podle mě obyčejná světla svítí dostatečně, ale zároveň nevyvracím, že xenony svítí lépe. Každopádně v rámci mého ježdění bych si xenony já nepřiplácel. Pokud by byly v základní výbavě, tak jich je jistě nepomlouval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Za ti prachy to stoji a to mi ver.Mam skusenosti s Halogenom aj xenami na Rapide. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 No hold někdo raději koupí žárovky a řekne jak mu to nesvítí že nepotřebuje xenon že nejezdí večer ale já to beru jako součást bezpečnosti u mě prostě byly jasná volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 A mimo to si stejně nemohu pomoci, ale auto prostě hned vypadá jinak jako bonus navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 ale je fajn, že náročnost na předělání xenonů je minimální, vymění se lampa za lampu a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Každého věc, zda do xenonů dodatečně investuje ... Xenon se svítivostí pod 2000 lumenů versus Osram Nightbreaker s 1500 lumeny 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 ... navíc mě nikdo nepřesvědčí, že pro většinu lidí, kteří si dodatečně mění halogeny za xenony, je důležitější "bezpečnost", než módní záležitost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 MBDusan ty by si bol ochotný dať tolko penazi len z čisto modnej záležitosti? Neviem ako ty ale ja v noci vidím ako ty xeny svietia a nie ako vy padajú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Mbdušan právě to sem psal že je důležitá bezpečnost takže u mě jedině xenony a peníze to vyhozené určitě nejsou.Tohle jsou tvé věty-JE nutné zvážit, kolik času strávíte v noci za volantem a kvůli "okrase" nemají smysl. Pro mě jsou zbytečné A já prostě řeknu jen že pro mě jsou docela důležité Xenony prostě lépe svítí jak v dešti tak v zimě při sněžení a žádnýma těma tvýma žárovkama to nenahradíš to mi věř. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 (editace) Fezoj07: Já bych ty prachy za dodatečnou montáž xenonu nedal. Ale věř mi, že je určitě hodně lidí, kteří ty prachy z důvodu modní záležitosti za to dají. Co se týká svítivosti, tak jistě je i vzhledem k parametrům xenonů tutovka v tom, že více silnici osvětlí, ale osvětlení solidními halogeny postačuje. Motaaa: Já ti tvůj názor neberu, holt já mám názor jiný. Jen zastávám názor, že mi zlepšení o nějaké procento svítivosti za ty prachy nestojí, a že mi pořádné halogeny postačují. A takový názor jistě nemám sám, když se podívám, kolik lidí mi zmačklo tůačítko "Líbí se mi". Prostě za 10 - 25 tis. Kč si raději připlatím potřebnější věc, jako třeba zadní stěrač (ale o něm už diskuse byla). Možná v tvém případě ti o bezpečnost jde, jedn jsem sdělil názor, že většině lidí jde o módní záležitost. Editováno: 10. Listopad 2014, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 (editace) Dušan mě je jedno kolik lidem se to líbí postav rapida s halogenama vedle xenonového a uvidíš rozdíl a myslím že tak malý zrovna nebude.Já je měl ve výbavě stylplus takže byly v ceně jo auto dražší oproti ambitionu ale říkám zkus dát ty žárovky co píšeš do světěl sežeň xenonového rapida a uvidíš že rozdíl tam je a neřekl bych že o nějaké procento jenom jak píšeš. Tohle je tvá věta. Jinak z originálních doplňků bych si pro jejich předraženost nekoupil skoro nic. Takže chápu ty raději koupíš samé patvary s číny a budeš spokojen protože to stojí pár kaček a budeš mi tvrdit jak je vše super a origo je stejné ale drahé a jen o nějaké procento lepší.Hold já sem člověk co má rád origo věci myslím na autě žádné čínské napodobeniny za pár korun jako jsou žárovky do mlhovek nebo parkovací senzory nebo osvětlení spz vzadu led taky mám origo Wv co pasuje na pasata a OIII a myslím si že je lépe rešené a vydrží déle než ty neorigo ale tohle je jen můj názor. Editováno: 10. Listopad 2014, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 (editace) Vždyť já se nehádám, jen říkám že pro mě nestojí za to do těch xenonů takovou sumu investovat. Nepsal jsem rozdíl o nějaké procento ale vyjádřil jsem to v lumenech, takže z čísel vyplývá, že xenony svítí asi o 1/4 silněji. P.S. Mimo téma - Pawouku promiň: co se týká čínských výrobků, samozřejmě jsou i mezi nimi šmejdy. Ale např. parkovací senzory jsem používal na předchozím autě 4 roky a super. Tak nevím, proč bych měl za tzv. "origo" platit 10 - 15x více. Ale zasírám tu téma tím, co sem nepatří a hlavně nikomu nebudu brát jeho názor. Jinak do neoriginálních výrobků nepatří jen výrobky z Číny, ale řadím do nich i neorigo výrobky o zostatních zemí, včetně Česka Hlavně dobré, že si myslíš, tak si mysli dál ... Editováno: 10. Listopad 2014, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Mbdušan tady máš vyjádření člena A-rod auto má chvíly a co napsal o těch tvých super halogenech když je tak chválíš. Na něco si ale nemůžu zvyknout, jízda ve tmě(xenony nemám), ať nastavuji sklon jak chci, mám pocit že nedostatečně svítí kupředu, spíš do země. Vidím jen lehce před sebe a při vyšší rychlosti nestíhám reagovat a tak musím jet v serpentinách jak šnek a předjíždí mě pak i moje předchozí kára :/ Tohle je u jeho new auta napsáno takže mi netvrď blbosti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.