fero201 Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 mam dvoch synov tak im necham feliciu nech sa hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda93 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Zdravím, neměl by tu někdo fotky na porovnání barev laku? Před třemi týdny jsem objednával fábii III v combi, s tím že jsem dal bílou moon metlu. A jsem docela zvědavej jak bude vypadat. Protože jsem ji na fábii ještě neviděl. Nebo viděl ale nevěděl jsem o tom :x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Klasická bílá vedle Moon vypadá asi tak jako když srovnáváš teplou a studenou barvu led žárovky. Jinak aby člověk viděl třpytky, musi na to čučet z půl metru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Denne chodím okolo metalickej bielej a obyčajnej bielej na rovnakých autách. Ak je slnko, tak tú metalickú je vidieť na pár metrov, ako sa trbliece, ale je to tak 2-5 metrov, viac nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Já objednal 1,2 66kw kombi style plus. +16 kola beam, šedou metalízu, Bluetooth, zadní kotouče. Se toho snad nedockam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ales Holomek Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 A jak dloho na novou Flll čekáte? Ta čekací doba je všude asi jiná, já mám podepsanou smlouvu 29.4 a ještě ani nevím termín výroby. Objednal sem Flll combi, 1,2 tsi 81kw, style, navíc Bolero,smartlink,tažné zařízení, style plus,střešní nosič,asistent rozjezdu do kopce,barva cappucino béžová. Nevím jestli ty věci navíc tu dobu neprodlouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Objednáno 19.3. A termin taky ještě nevim, ale podle toho co tady čtu, tak od objadnání to vychází na 4 měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ales Holomek Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 do toho ješte 14 dní celozávodní dovolená...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racer415 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 CZD je první a druhý týden v srpnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
racer415 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 To už snad budu jezdit.....Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 To už bych měl taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ericsson Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Koukám že doba čekání je velice rozdílná, já jsem objednával o den dříve než Monty74 (18.3) a včera byla fabka vyrobena.. Teď už jen čekání na závoz k prodejci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ales Holomek Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Tak to máš štěstí....Já si myslím že do konce prázdnin se nesvezu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda93 Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Včera jsem se konečně dozvěděl termín výroby - KT31. Kéž by mi to vyšlo tak že auto vyrobí a následně pošlou do zákaznického centra ještě před celozávodní dovolenou v MB . Rád bych se vozil už o dovolené Jinak Fábie Monte Carlo v provedení kombi vypadá opravdu nááádherně, kór s tou šedou steel Škoda že v době kdy jsem objednával auto nebyla ještě v nabídce :// Dá se nějak sehnat ten "opti paket" z monte carla? Páč ty plasty navíc přidávají na kráse. (Teda alespoň podle mě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Sehnat se da ze sortimentu nahradnich dilu, ale cena opravdu nebude lidova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 Počkej pár měsíců a určitě to postupně seženeš na bazoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Mám dotaz ohledně výbavy Ambition, dá se dokoupit za 5000.- dálkové centrální zamykání s alarmem (kod PDR), ve výbavě Style je tohle ve standartní výbavě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Ve Stylu máš Easy Start ve standardu, Alarm je k tomu za příplatek (tuším 5000). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Právě, že ten alarm nějak v konfigurátoru Style nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 EASY START s alarmem = 5.000 KESSY s alarmem = 9.500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Hoši,stále váhám nad barvou k fabii combi...Bude na 16",černé hagusy,jestli bílá nebo capucino metla,fakt nevím,která bude vypadat ok...??Poradte.Budu tam dávat folie dozadu na skla,ne sunset,ten je dost slabý.Kdyby bílá,tak tam možná hodím i sedačky jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 (editace) Trochu Ti to stížím :-) Kupoval jsem auto zároveň s mamkou, která má capcino. Tato barva více maskuje zašpinění. Jinak za mě bílá Editováno: 29. Červenec 2015, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Hoši,stále váhám nad barvou k fabii combi...Bude na 16",černé hagusy,jestli bílá nebo capucino metla,fakt nevím,která bude vypadat ok...??Poradte.Budu tam dávat folie dozadu na skla,ne sunset,ten je dost slabý.Kdyby bílá,tak tam možná hodím i sedačky jiné. Podivej se na mobile.de. Jsem tam skoro denně . Ještě pořád váhám nad barvou, ale asi zůstanu u tý bílý. Mají tam dost na výběr a člověk má aspoň trochu představu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 tak to vypadá asi na bílou,ale kterou?Metlu ne,bud tu žlutější nebo tu dražší,nevím.Ještě nevím,jaké rádio,jestli bolero a smart... nebo obyč,Mám čínu tel,tak aby se to vůbec spojilo,fakt nevím,určitě vezmu 81kw,styl,sedačky výhřev,paket s rain-ligh asis.,hagusy,alu 16, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.