Červen 28, 20169 r Někdy se témata proljínají, protože když si vybíráš motorizaci, tak Tě zajímá i spotřeba. Takže off topic to zase tak není. Já sám jsem uvažoval 1.0 MPI do města na firmu, ale kamarád mě ukázal, že to prostě s více lidma a klimatizací nejede, navíc přece jenom i ten největší měšťák občas vyrazí na okresky a dálnici a pak 1.0 MPI nezvládá ani to co 1.2 HTP 51kw :-)
Červen 29, 20169 r Zdravim neměl by někdo fotky černe fabky v kombiku. mam ji objednanou a stále dumam zda černou nechat ci ne. zatim ji tady na foru nikdo nema. a v realu sem take nevidel. díky
Červen 29, 20169 r novému designu tmavá všeobecně nesvědčí, je to hlavně o linkách, prolisech apod. na tmavé zaniknou...
Červen 29, 20169 r moc tmavy,.. zaniknou krivky, linie a linky,.. a co se tyce udrzby uz vubec ne .... ale proti gustu samorejme Pokud chces tmavsi barvu, nebal bych se hnedy Topaz metly a nebo sedy Quartz zde nejaky foto pro inspiraci, s dovolenim od predsedy
Červen 29, 20169 r Jé, ty první 2 fotky v šedé quartz je "moje" auto! Jestli dobře vidím, tak i stříbrné hagusy... :-) Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk
Červen 30, 20169 r Děkuji. Tak ja mam ted cernou octaii II tak sem si chtel nechat cernou. Ale ta seda vypada take hezky
Červen 30, 20169 r Moj čisto subjektívny dojem je - zober bielu , tá je vo Fábii najkrajšia - najma na 17 diskoch 2.miesto je čierna , ale kedže vlastním auto v čiernej farbe - udržať to v čistej podobe skoro nereálne a vidiet na tom každú odreninu Biela fábii prináša aspon na moje vnímanie pocit takého luxusu ( aj ked to s fábiou nejde do kopy .... Ale je úplne iná biela obchodákov so základnými svetlami a plecháčmi , a biela so 17 diskami , a led svetlami
Červen 30, 20169 r Tak bile auto jsem jeste nemel a prave bych nerad aby to vypadlo ze mam social vybavu. Ale hlavne ze mam nove auto a ani na priplatkovou barvu nemam. 2. Jeste jsem se chtel zeptat kdyz mam multimédia paket s bolerem a chtel bych amundsena. Jak je to pak s cenou? Normalne stojo myslim 11. A kdyby sem ho chtel v tom paketu vymenit. Pujde to?
Červen 30, 20169 r Ty si kupujes auto kvoli ludom? Bielu nechces aby Franta z horneho konca nepovedal ze mas auto v socke? Tak to cumim...
Červen 30, 20169 r To nee. Je mi jednp kdo si co mysli. Asi to blbe. Vyznelo. Bilejch jezdi hodne. A kdyz nove auto tak mi na barve zalezi. Tak proto sem chtel fotky te cerne. Klidne i jinech barev. Ta hneda topaz take nevypada zle
Červen 30, 20169 r Ja jsem porad vybiral nejakou elegantnejsi barvu, az jsem skoncil u modre race, do ktere jsem se zamiloval K tomu MC doplnky a lepsi barva neni
Červen 30, 20169 r To nee. Je mi jednp kdo si co mysli. Asi to blbe. Vyznelo. Bilejch jezdi hodne. A kdyz nove auto tak mi na barve zalezi. Tak proto sem chtel fotky te cerne. Klidne i jinech barev. Ta hneda topaz take nevypada zle Podívej se ke mě do sekce Vaše FabieIII, mám tam asi 100 fotek kombinací F3.
Červen 30, 20169 r Modrou race má každý ocas včetně mě :-) U nás na parkovišti stojíme čtyři, jen já mám 16tky kola, tak to poznám hned. Bílá laser či metla je taky pěkná. Upraveno Červen 30, 20169 r od Losky83
Červenec 1, 20169 r Mě topaz přijde takovej vybitej odstín. Hezky vypadá na Scoutlinu. Krásná je hnědá Marrone, bohužel jen je na Kofolách:-(
Červenec 1, 20169 r Hm. Jeste by to chtelo zjistit jaka barva a vybavovy stupen momentalne frci v UK/RO/BG/PL a podle toho se zaridit...
Červenec 1, 20169 r Hm. Jeste by to chtelo zjistit jaka barva a vybavovy stupen momentalne frci v UK/RO/BG/PL a podle toho se zaridit... Nac se podle nich zarizovat? Na to je pojisteni s GAPem a jsou mi uplne ukradeni
Červenec 1, 20169 r To sice jo, ale cekat zas pul roku na dalsi podle predstav, navic dost casto to neni jen auto samotne, ale i neco v nem. Proto radsi neco, co v ulici moc nevycniva. Pokud mate garaz a nenechavate auto treba tyden nekde pod horama, pak je to samozrejme neco jineho...
Červenec 1, 20169 r mě se jednou povedlo nafotit, ta černá je moje Jinak zatím sem potkal jen jednu tu samou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.