jakudo Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 (editace) No, nic proti, ale mohl jsi napsat, že žiješ v Austrálii. Pro někoho, kdo se třeba rozhoduje o koupi auta může být Tvůj příspěvek dost matoucí - spousta stanic v DAB, jen dvě verze Fabie... Sent from my iPad using Tapatalk Editováno: 7. Říjen 2016, autor: Pawouk Odstraněna citace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number524 Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 Prosím vás nemá někdo staženou aktualizaci log stanic? Po reklamaci mi některé zmizely a když chci aktualizaci najít podle VIN tak to píše, že pro mě nic nemají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 http://forum.skodahome.cz/topic/133248-swing-od-mr2016/?p=2142501 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 Mám problémy s telefonováním přes mé Bolero. Příjem hovoru a hovor vůbec je v pohodě. Ale když já vytočím číslo, tak se po chvíli objeví hláška že nastala chyba, vytáčení se přeruší. Pak ale hned začne vytáčet znovu a hovor se spojí. Navíc se mi nezobrazují fotky u kontaktů, žádný z postupů co je tady popsaný mi nepomohl. Je možné že je to nějak omezeno velikostí fotky u kontaktu v telefonu? Nebo se prostě rádio nemá rádo s mým XiaomRedmi 1S s prastarým androidem 4.3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 (editace) Zdravím, jak jste na tom s aktualizací Bolera pomocí VIN v update portálu, už jste za celou dobu co vůz vlastníte dostali aktualizaci? V dubnu jsem se obrátil na facebook stránku Škody, kde mi byla sdělená informace o vývoji Bolera 1.2, nic víc. Pravidelně kontroluju portál a ptám se v prodejně, ale za rok a půl neproběhl jediný update, tak se trochu bojím, že se na nás zapomnělo. Editováno: 18. Říjen 2016, autor: VojtěchPraha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Je to rádio a ne mobil. Necekej update. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 (editace) Je to software za 10000;- včetně Smartlinku, takže očekávám update. Nemyslím si že je Bolero tak dokonalej produkt, aby nebyla potřeba jediná aktualizace. Editováno: 18. Říjen 2016, autor: VojtěchPraha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Než na globální update tlačit na výměnu nefungujicí - vadné části. Aby ten nový sw se měl kam nacpat. Vcelém zbytku auta je sw za mnohem větší částku a na to update nechodí. A opravdu jsou to v podstatě normální autoradia s pár doplňenýma funkcema HMI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 V Friday, October 07, 2016 at 13:49, oggy napsal: Mám problémy s telefonováním přes mé Bolero. Příjem hovoru a hovor vůbec je v pohodě. Ale když já vytočím číslo, tak se po chvíli objeví hláška že nastala chyba, vytáčení se přeruší. Pak ale hned začne vytáčet znovu a hovor se spojí. Navíc se mi nezobrazují fotky u kontaktů, žádný z postupů co je tady popsaný mi nepomohl. Je možné že je to nějak omezeno velikostí fotky u kontaktu v telefonu? Nebo se prostě rádio nemá rádo s mým XiaomRedmi 1S s prastarým androidem 4.3? mě to načte i fotky z Windowsu, a to už je co říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Ja som zaznamenal pár problémov: Pri jednej ceste mi Bolero zostalo bez zvuku - pomohlo vypnúť zapnúť. Viackrát sa mi stalo že pri telefonovaní bol zvuk pre obe strany nezrozumiteľný taký skomolené pišťanie. - Pomohlo zasa len odpojiť telefon bluetooth a zasa pripojiť. Mám dotaz mám 3 telefony v pamäti Bolera, Lumiu 950 čo používam a 2 Nexusy5 lebo som skúšal, a jeden Nexus teraz by som chcel zmazať ale ako ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Je tam možnost odebrat zařízení, v setupu se mi zda i bluetoothu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 před 3 hodinami, RDMBR napsal: Je tam možnost odebrat zařízení, v setupu se mi zda i bluetoothu Teraz som bol pozrieť ešte raz do Bolera a všimol som si v bluetoothu pripojené zariadenia a tam sa to dá odstrániť Predtým som prehliadol túto možnosť Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustodrak Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 ahoj, mám problém, snad budete vědět kde je chyba. nemůžu spustit BT audio přímo z bolera, ale musím vždycky vytáhnout z kapsy telefon a spustit v telefonu. pak už vše funguje normálně, jde přepínat tracky, přetáčet atp. ale poprvé musím spustit z telefonu..tuším, že bude chyba spíš v telefonu, ale nemužu na to přijít..telefon je xperia x compact, předtím jsem měl z5 compact a dělalo to to samé. děkuju za případné rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Tak to da rozum ze ho musis zapnout i v telu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustodrak Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 aha to jsem nevěděl, děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 (editace) U swingu když zvolim bt tak začne hrat normalne co je ulozeme v telefonu. To je vlastnost bt protokolu. A fungovalo mi to stejne i u sony v f1. Někdy se mi tluče internetove radio a hraje oboji naraz. Vše stejně na s3, s4, s7e Editováno: 1. Listopad 2016, autor: mpiotrovsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 BT audio používám docela často a telefon rozhodně z kapsy nevytahuju. Bolero samo pokračuje, kde jsem ve walkmanu (Xperia Z5) skončil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Takže máš pernamentně zaplé bluetooth? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Samozřejmě, a i walkman běží pořád ve widgetu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 To je potom jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Chtěl bych se zeptat těch, co mají DAB a Bolero. Součástí balíku je prý interní anténa (asi vyhřívání zadního skla), takže auto přišlo z výroby se střešní anténou, patrně nezapojenou, ale bez prutu, místo něj jen taková kónická plastová záslepka v barvě karoserie. Máte to taky tak? V servise z toho byli vedle, že přišlo auto bez antény :-) Byl jsem rád, alespoň mi anténu nikdo neukradne. Hodně jsem se mýlil... ukradli mi tu záslepku. Naštval jsem se, že zase musím do servisu koupit novou, jenže ony neexistují vůbec jako náhradní díl! Ve dvou servisech vůbec nevěděli, co po nich chci. V katalogu to prostě není. Tak v jednou volali do Škodovky, tam taky nevěděli. Asi je to jen součást balíčku DAB. Tak zatím jsem tam pro utěsnění, ať závit nerezne a nevypadá to úplně blbě, našrouboval nějakou gumovou 18cm anténu. Neví někdo jak a kde by se daly ty záslepky sehnat? Zkoušel jsem nějakou náhražku hledat na netu, ale nic vhodného jsem nenašel. A ještě jeden dotaz. V návodu k Boleru je i pásmo AM, ale já ho tam nemám. Je někdo, kdo ho tam má? Normálně to člověk nevyužije, já hraji jen dab, ale někdy se to může hodit. F3 style 81kW, září 2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Am se už z výroby vypíná aby nezavazel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiptronic Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Noaid mal si na mysli toto ? https://www.aliexpress.com/store/product/Car-modified-dedicated-radio-antenna-FM-signal-shark-fin-for-Skoda-Octavia-Fabia-Rapid-Superb-Yeti/1795607_32379955992.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Nemá někdo rozměr jednotky Bolera co je za schránkou? Mám nápad se zesilovačem a chtěl bych ho fuknout tam. Možná už to někdo řešil ale nemůžu to najít. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Velikost je přibližně jako dvd/cd rom v pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.