danfabo Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 On 1/19/2021 at 7:24 PM, matisk0 said: Hezkej dobrej, jde nekde zjistit neno stahnout poslední aktualizace? Nebo mam uz posledni? 😀🤔 Nějaké info, jaká je poslední verze 2023 softwaru? Mám problém s rádiem a celkově audiem, mohlo by to být tím že nemám nejnovější verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 Jakou máš verzi SW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 danfabo před lety jsem měl problém s paměťovou kartou v notebooku. Po zasunutí do slotu mi komp zamrzl a někdy se i restartoval. Vyndal jsem ji tedy v autě a dva dny rádio bez problémů (cesta 25km do práce a 25 km z práce). Nechám to tak ještě pár dní a pokud bude vše fungovat, koupím novou paměťovku. Byla by to rychlá a levná oprava 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.