kokta7 Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) Základní rádio, obsahuje i slot na SD kartu či poslech hudby na externím přehrávači Editováno: 20. Říjen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parolla Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Strašne dlho škodovke trvalo do základného rádia dať slot na SD kartu. A ešte stále nevidím USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 USB konektor se nachází na středním panelu až pod ovládáním klimatizace/topení. Jestli jde kombinovat i s tímto rádiem nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 USB je v základní výbavě a jde kombinovat s tímto rádiem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Ukazují se názvy skladeb nebo frekvence rádia na Maxidotu nebo na displeji jen s pal.PC jako u F2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 vyzkouším, ale názvy stanic se zobrazují. je to nejlepší rádio co sem zažil od O1 na škodovkách. žádny kolumbuse apod se tomuhle jednoduchému rádiu nevyrovnají a hlavně má USB a pamětový slot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaho Vloženo 6. Únor 2016 Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 Čistě náhodou - propojení s multifunkčním volantem asi není možný, že? (podle propagačních materiálů to možné není)...já jen, jestli to někdo z vás přesto nezkoušel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Hrá to slušne , na základné rádio nieje čo vytknúť . Akurát škoda že sa nedá od výroby doobjednať ďalšie repro aj do zadných dverí (na Slovensku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Napocudovanie som fakt prekvapeny,ako toto zakladne audio s repro osadenymi iba vpredu slusne hra.To by som vazne necaka.Slot na SD kartu a usb je uplne nevidane v zakladnej activ + verzii.Bravo Skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dav1d Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 Jaký AUX kabel na propojení rádia s iPhonem? A přes tento kabel jde jen pouštět hudba nebo i funguje jako handsfree na telefonování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieCh Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 (editace) AUX je pouze vstup na audio. Nic jiné. Takže ti bude stačit kabel s konektorem stereo Jack na straně do rádia a na druhé straně podle toho, co chceš připojit. Předpokládám rovněž stereo Jack. Editováno: 30. Červenec 2016, autor: CharlieCh Úprava textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Ahoj, mám dotázek. Dá se k tomuto rádiu nechat dodělat zadní reproduktory do dveří? Koukal jsem na škoda eshop, že se dají dokoupit. Předběhnu dotazům, koupil jsem skladovku, takže jsem si je nemohl nakonfigurovat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Tipujem, ze ano. Na Swing som tiez dorabal http://wirer.sk/f3_zadne-repro/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TTRapid Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Jendall - čo som ja čítal tak zadné repro pripojiť idú (treba komplet kabeláž dotiahnuť), ale treba to povoliť kódovaním. Hneď po pripojení asi hrať nebudú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Kodovanie je nutne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Jo, nechal bych si je namontovat v AS, aby mi to rovnou nakódovaly. Jsem zvědav na kolik mě to celkem vyjde... 2500 repro a práce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Květen 2018 Sdílet Vloženo 9. Květen 2018 Skus im zavolat/napisat. Montoval a kodoval som sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 9. Květen 2018 Sdílet Vloženo 9. Květen 2018 Tak jsem se byl osobně zeptat v AS. Cena reproduktorů s kabely 2500,-... práce + dokódování tak 2500,- , takže na to prdím a spokojim se s repro pouze vepředu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 9. Květen 2018 Sdílet Vloženo 9. Květen 2018 Já za dodělání zadních repro v AS platil za práci 1 200,-. Zkus poptat jiné servisy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Květen 2018 Sdílet Vloženo 9. Květen 2018 https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6v0051416-reproduktory-zadni-skoda-29399.html robota ako som písal, doma sám. návod je pribalený a môžeš si pomôcť mojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
White_line Vloženo 16. Květen 2018 Sdílet Vloženo 16. Květen 2018 Nic se aktivovat přes diagnostiku nemusí. Já dodělával repro dozadu a po zapojení reprofuktorů mi v rádiu naskočila možnost ladění předek/zadek automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 Resil nekdo vymenu tohoto radia za lepsi? At uz Bolero, Swing, nebo nejakou cinu, napr: https://www.amazon.de/Autoradio-Navigation-Multimedia-Player-unterstützt-Lenkradsteuerungs/dp/B07BFQ5YYR/ref=mp_s_a_1_33?ie=UTF8&qid=1529965804&sr=8-33&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=radio+fabia+3&dpPl=1&dpID=41U1L2zvOjL&ref=plSrch Zajimala by me narocnost montaze. U ciny je to jasne, tam se prehodi jen kus za kus a melo by to slapat, ale jak je to v pripade Bolera/Swing? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 výmena za neoriginál - vyberieš staré, odpojíš, zapojíš nové. len skôr by som vzhľadom na cenu (parametre som neporovnával) išiel skôr do: 1. Windows - https://www.2din.cz/specialni-autoradia/autoradio-geborn-skoda-gb8861/ 2. Android - https://www.2din.cz/specialni-autoradia/autoradio-geborn-skoda-fabia-iii-android-m541/ výmena za Swing/Bolero/Amundsen je v podstatne náročnejšia, viď: alebo moja skúsenosť http://wirer.sk/swing_bt/ hlavný problém je nájsť vhodný servis, ktorý je ochotný sa do toho pustiť. jeden chalan písal v ČR vo svojom okolí asi 10-20 servisom, nakoniec prišiel zo severu čiech ažna východ SK kde som bol ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 (editace) Diky za info, na tve prispevky ve vedlejsim tematu jsem narazil uz v noci, tak jsem to vsechno procetl a asi teda pujdu do ciny. Radio s win nechci a to s androidem mi prijde predrazene (na ty parametry), spis koupim to z meho odkazu, ma uz android 8 a 4GB ram, tak bude snad slapat svizne. Podle me je ten Gebron uplne ta stejna cina, jen s mnohem horsimi parametry a prodavaji to v CR predrazene pod svoji znackou, aby to lidi nedohledali nekde na Amazonu, Ali, nebo Ebay a nebyli zdeseni jak malo to ve skutecnosti stoji. Jedine co me trosku trapi je doba zapinani android autoradia, nikde jsem se nedocetl jak dlouho trva zapnuti z uplneho klidu a nerad bych, aby se zapinalo treba minutu. Editováno: 4. Prosinec 2019, autor: Kamil07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 (editace) neviem či je aj tu chalan z facebooku, no priložím aspoň jeho fotky. rádio Ownice c500+. osobne sa mi nepáči ten náklon rádia, no výhodu vidím pri navi a videu (filmy, klipy, parkovanie (?)) čo sa týka zapínania, jazdí s tým každý deň, štart cca 20 sekúnd (čiže podobne ako originál). poslal mi aj nejaké video funkčnosti, len musím zistiť, ako ho z messengera dostať von Editováno: 27. Červen 2018, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.