Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar lidi,

mám 1.8 T z roku 2002, nedávno jsem měl možnost pořídit takovou tu sadu spojlerů od Škodovky, je to vlastně napodobenina RS nárazníků. Koupil jsem i lemy. Dokonce se mi podařilo sehnat koncovku výfuku, ale řeším problém jak jí tam dát. Když pokrátím výfuk o ten zahnutý konec, tak mi chybí cca 20cm trubek a ještě k tomu všemu nejsem proti výřezu nárazníku pro koncovku. Neřešil jste to někdo??? Mohu poslat i foto ...

Zdur,

i kdyz se tu rika hledej najdes, tak se temata zjevne dost mazou. Nejsi prvni, kdo neco hleda a nenachazi :( Moje veletema o tlumicich taky treba nekdo vymaz :( Kazdopadne to co resis ty resil tusim treba Badys, a daval sem i fotky, tak mu zkus napsat, treba poradi -_-

Kua to je divny, zkousel sem to hledat ruzne, vcetne vyhledavani konc, koncovka, koncovky, a nenaslo to :unsure:

• Autor

Hoši, díky moc ... bude to pěknej vopruz, už teď lituju že jsem se do toho pustil. Údajně Škoda prodává tu koncovku i s trubkama, nevíte o tom něco???

Odkazy na vyrobky na skodovackejch strankach nefungujou, maj to vosefovany ;)

btw koncovku Ti na trubky urcite udela kazda podobna firma jako je SPEI, kdyz delaj vejfucky na zakazku, jen je to vic zarizovani :(

Kua to je divny, zkousel sem to hledat ruzne, vcetne vyhledavani konc, koncovka, koncovky, a nenaslo to :unsure:

Zkus si rozkliknot moznost vyhledavani za vice nez 30 dni, pak to najde! ;)

Zkus si rozkliknot moznost vyhledavani za vice nez 30 dni, pak to najde! ;)

Prave ze nix, stekne jak ty tlumice, nevim kde delam chybu :unsure:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.