Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, hledal jsem tu na fóru a nějak nemohu dohledat, zda se tu řeší jak vůbec zjistit typ spojky. Například v AUTO KELLY mají několik druhů. Je mi jasné, že se rozlišují dle značky a jedno/dvouhmoty.

Ale jak vůbec přijdu na to, jestli mám v autě tu či onu?

Dá se to zjistit například dle VIN?

• Autor

Takže sám to prostě nemám šanci zjistit?

ani VIN nemusí pomôcť ...ETKA v servisoch dáva väčšinou obidve možnosti,čiže LUK aj SACHS ...je nutná vizuálna kontrola

Já koupil pres SEBA 228 a sedla tam jak prdel na hrnec,souhlasilo to jak v ETCE dle vinka.

• 1 měsíc později...

Taky mne to čeká,když jsem to chtěl čipnout a dal tam 120kw tak auto chvělo při podtočeném motoru a náhlém sešlápnutí plynu.Setrvák je asi po 211000km už na hranici životnosti tak jsem uškemral na110kw.Auto jede dobře,ale chci 120kw a tak jsem začal řešit spojku.Sachs Performance udrží 400Nm,ale jsem zamotanej z průměru spojkové lamely.Dílenská příručka píše 240 k 5.stup .převod.,ale všichni nabízí 228.Dá se to nějak zjistit 100%,značku použiju Sachs i pokud tam bude Luk pokud je to možné.Pokud koupím spojku jako celek(setrvák,lamela,přítlačák,ložisko) v jednom pruměru tak to musí být přeci jedno ,nebo ne?

Kolik máš kW a rok výroby?

Motor kod a převodovka kod?

(240 má 2,5, proto se ptám)

Upraveno od SUP1

Mám 1,9/96kW  AWX   prodej 03/ 2004Francie      TMBCU63U549057735,tak že, je to model 2004 podle 4 za U5.Děkuji

Dobrej prodejce by ti dle činka mel říct zda to tam půjde, je fakt ze mám da se říct to same co ty a byl jsem z toho jelen,právě proto ze v příručce je 240 a dle etky mi to házelo 228 i mi to potvrdili ve dvou obchodech a 228 sada tam padla.

Podle dat máš 228. Všechny AWX by měly mít 228

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.