Petr Guterjunge Jahnel Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Zdravim všechny, mel bych dotaz z niceho nic když zaviram okno u řidiče a jede samo nahoru tak se tak v pulce zastavi a sjede kousek zpatky. Kontroloval jsem jestli mu něco nepřekáží v cestě a nic. Muze na to mit vliv vymena zadních zámků ve dveřích? Zaclo to delat presne po ty vymene. Protože když jsem mel jeden jednoktery zamek odpojeni a zkousel jsem zamkniut a odemknout tak vzdycky okno sjelo kousek dolu a pak zase nahoru. Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Zkus seřídit doraz oken-rezpektive naučit ho. Jinak 5 vteřin hledání: Název tématu Nedovření předního okna http://forum.skodahome.cz/topic/128250-nedov%C5%99en%C3%AD-p%C5%99edn%C3%ADho-okna/?hl=okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.