LadaT Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 (editace) Chci se zeptat zda má ta manžeta toho tlumiče vliv na jeho životnost a zda mám nárok na reklamaci když je ten tlumič starý měsíc a půlFotka číslo 1.je ten poškozenej podle mýho názoruFotka 2. Je druhá strana Editováno: 27. Říjen 2014, autor: Pawouk Upraven název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 nie je to žiadna manžeta tlmiča,ale doraz ...ak ti menili tlmiče,tak ti to mohli oznámiť a vymeniť pri jednej robote... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Přesně tak, ty dorazy už mi odešly i na autě, které ještě mělo tlumíce v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 z 99% odídu dorazy skorej ako tlmiče .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Poslední dobou mi připadá, že je auto nějaké tvrdé a špatně tlumí i sebemenší nerovnosti. Najeto něco málo přes 90 000. V kolika km jste zhruba tak měnili tlumiče? A co dorazy, nemůže to být tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 (editace) Dorazy to neni, ty maji funkci jen pri tvrdem dorazu na konec tlumice. Mam 200.000km a tlumice funguji jako nove, ale dorazy uz byli rozpadle a menil jsem je, ale jen proto, aby netekla voda do tlumice. Zkontroloval bych tlak v pneu, jak se po zime otepli, tak jde tlak v pneu nahoru. Editováno: 24. Únor 2016, autor: 5icz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Kazdy to asi take vnima jinak Podle me je SII proste tvrdy,resp nerovnosti tlumi spatne a to jezdim na "balonech 16". A kdyz ma najeto pres 100tis citim jak auto celkove tlumi vyrazne jeste hur. Samozrejme zalezi kde auto jezdi,najet 200tis na dalku po slusnych cestach,tak jsou tlumice jako nove stale. Co se tyce dorazu me se ted naposledy rozpadly u auta s necelymi 90tis a to jsem si to jen vsiml pohledove.U druheho auta mi odesly tesne po 100tis a tam to bylo slyset, zacalo divne vrzat od zadku,vymenily se a ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Potvrzuju, najeto 100 tis a tlumiče jako nové, ale bohužel dorazy KO, jsou na hadry. Budu je teď měnit, plánuji udělat fotodokumentaci. Moc se mi do toho nechce a to mě ještě čeká o2 s dorazy v podobném stavu - najeto 85 tis. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Jeste k tem dorazum - mam pocit, ze jsem si je roztrhal wapkou pri myti zadnich blatniku. Jsou z takove ne moc odolne peny a kdyz se jim da wapkou zblizka, tak to nemuzou ustat. Tak pri myti wapkou na to bacha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 vzhledem k tomu, že slouží k utlumení sednutí karoserie na nápravu, tak by snad tu wapku mohly přezít :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Když ho máš roztrženej, tak ho wapkou dorazíš, jinak určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.