LadaT Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 (edited) Chci se zeptat zda má ta manžeta toho tlumiče vliv na jeho životnost a zda mám nárok na reklamaci když je ten tlumič starý měsíc a půlFotka číslo 1.je ten poškozenej podle mýho názoruFotka 2. Je druhá strana Edited October 27, 2014 by Pawouk Upraven název vlákna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 nie je to žiadna manžeta tlmiča,ale doraz ...ak ti menili tlmiče,tak ti to mohli oznámiť a vymeniť pri jednej robote... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrKV Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Přesně tak, ty dorazy už mi odešly i na autě, které ještě mělo tlumíce v pořádku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 z 99% odídu dorazy skorej ako tlmiče .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janmatejicek Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Poslední dobou mi připadá, že je auto nějaké tvrdé a špatně tlumí i sebemenší nerovnosti. Najeto něco málo přes 90 000. V kolika km jste zhruba tak měnili tlumiče? A co dorazy, nemůže to být tím? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5icz Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 (edited) Dorazy to neni, ty maji funkci jen pri tvrdem dorazu na konec tlumice. Mam 200.000km a tlumice funguji jako nove, ale dorazy uz byli rozpadle a menil jsem je, ale jen proto, aby netekla voda do tlumice. Zkontroloval bych tlak v pneu, jak se po zime otepli, tak jde tlak v pneu nahoru. Edited February 24, 2016 by 5icz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrKV Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Kazdy to asi take vnima jinak Podle me je SII proste tvrdy,resp nerovnosti tlumi spatne a to jezdim na "balonech 16". A kdyz ma najeto pres 100tis citim jak auto celkove tlumi vyrazne jeste hur. Samozrejme zalezi kde auto jezdi,najet 200tis na dalku po slusnych cestach,tak jsou tlumice jako nove stale. Co se tyce dorazu me se ted naposledy rozpadly u auta s necelymi 90tis a to jsem si to jen vsiml pohledove.U druheho auta mi odesly tesne po 100tis a tam to bylo slyset, zacalo divne vrzat od zadku,vymenily se a ticho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal2009 Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Potvrzuju, najeto 100 tis a tlumiče jako nové, ale bohužel dorazy KO, jsou na hadry. Budu je teď měnit, plánuji udělat fotodokumentaci. Moc se mi do toho nechce a to mě ještě čeká o2 s dorazy v podobném stavu - najeto 85 tis. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5icz Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Jeste k tem dorazum - mam pocit, ze jsem si je roztrhal wapkou pri myti zadnich blatniku. Jsou z takove ne moc odolne peny a kdyz se jim da wapkou zblizka, tak to nemuzou ustat. Tak pri myti wapkou na to bacha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 vzhledem k tomu, že slouží k utlumení sednutí karoserie na nápravu, tak by snad tu wapku mohly přezít :-). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seler Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Když ho máš roztrženej, tak ho wapkou dorazíš, jinak určitě ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts