Jump to content

Doraz tlumiče

LadaT

Recommended Posts

Chci se zeptat zda má ta manžeta toho tlumiče vliv na jeho životnost a zda mám nárok na reklamaci když je ten tlumič starý měsíc a půl

Fotka číslo 1.je ten poškozenej podle mýho názoru
Fotka 2. Je druhá strana

post-88675-0-71510700-1414401977_thumb.j

post-88675-0-93310000-1414402024_thumb.j

Edited by Pawouk
Upraven název vlákna.

• 1 year later...

Dorazy to neni, ty maji funkci jen pri tvrdem dorazu na konec tlumice. Mam 200.000km a tlumice funguji jako nove, ale dorazy uz byli rozpadle a menil jsem je, ale jen proto, aby netekla voda do tlumice. Zkontroloval bych tlak v pneu, jak se po zime otepli, tak jde tlak v pneu nahoru.

Edited by 5icz

Kazdy to asi take vnima jinak :)  Podle me je SII proste tvrdy,resp nerovnosti tlumi spatne a to jezdim na "balonech 16". A kdyz ma najeto pres 100tis citim jak auto celkove tlumi vyrazne jeste hur. Samozrejme zalezi kde auto jezdi,najet 200tis na dalku po slusnych cestach,tak jsou tlumice jako nove stale.  

Co se tyce dorazu me se ted naposledy rozpadly u auta s necelymi 90tis a to jsem si to jen vsiml pohledove.U druheho auta mi odesly tesne po 100tis a tam to bylo slyset, zacalo divne vrzat  od zadku,vymenily se a ticho.