chleidy Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 ...při přezouvání jsem zjistil, že mám na zadní nápravě popraskané kotouče brzd (na pravé straně je to markantnější). V součastnosti to řeším jako vadu materiálu, tudíž reklamaci, najeto 26302 km a kotouče by vzadu měli být skoro jako nové....uvidíme, jak se k tomu postaví servis respektive škodovka...za všechny doufám, že to bude ojedinělý případ a nebude to jedna z nemocí Olll... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 a je to opravdu popraskaný? není to spíš vyrezlý "přilepenými" destičkami po zatažené ručce? Ještě jsem neviděl kotouč prasklý přesně kolmo na střed 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Taktez mi to prijde spise jako "spinave" od desticek... Ale koukam na telefonu a muze to byt spatne videt. Zkousel si kotouce poradne ocistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 1. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 (editace) ...kluci , kdyby to bylo špinavý, tak to neřeším...normálně při pohmatu do toho zajede nehet a když se dobře podíváte, tak se v těch místech láme světlo. ..ale samozřejmě se mohu mýlit, což bych byl rád...proto je to zde, aby se k tomu mohli vyjádřit zkušení borci...[emoji3] Editováno: 1. Listopad 2014, autor: chleidy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 jasně, že to je rýha - destička je opřená o kotouč a ta čára tam "vyrezne", jak se tam drží voda, když to stojí - schválně otoč kotoučem a podívej se jestli to nekopíruje hranu detičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Já bych řekl, že je to prasklina. Například proto, že tvar oreznuté destičky má zaoblené rohy a nebylo by to takhle pravidelně rozmístěné po obvodu. Když na kotouč klepneš, tak zvoní nebo má "nakřáplý" zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 já tam právě tu sraženou hranu na vnějším okraji vidím. Neviděl jsem ještě kotouč, který by praskl jako podle pravítka. V každém případě dej vědět, jak to dopadlo. Jestli jsou ty rýha hluboké, tak je to na přesoustružení a je otázka jestli na to mají sílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Poklepat jak radí kolega, dále kdyžtak použít speciální sprej na zjišťování trhlin, i jsou způsoby pomocí křídy atd. Radši rychle řešit, je to životu nebezpečná závada pokud se potvrdí trhliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadisVW Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 (editace) Samozřejmě se jedná o otisk brzdové desky. Hold, když dojíždíš agresivněji s brzdou, otiskne se hrana. Prasklina brzdového kotouče je častým jevem u vozidel s vyšším namáháním brzdových segmentů. Viz. foto. Editováno: 4. Únor 2015, autor: RadisVW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 V každém případě dej vědět, jak to dopadlo. je ticho a tajemno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 13. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 ...sorry, že jsem se neozval, zdravotní problémy, byl jsem ve špitále a měl jiné starosti...nechávám to vyhnit, koncem měsíce jedu na garančku, tak to budu řešit...jak bude pěkně tak chcu znovu shodit kola a omrknout to...je fakt, že co jsem hledal na netu tak 80% lidí tvrdí, že je to otisk, čemuž by nasvědčovala jistá pravidelnost rých, ale aby se udělali tak bych musel mít zataženou ručku týden v kuse uprostřed kaluže...mám pochyby...jak budu vědět víc tak se o to samozřejmě podělím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Pošlú ťa do prdele , nič tomu nie je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 tak do prdele ho asi nepošlou, ale slušně mu vysvětlí, že je vše v pořádku a nemusí si dělat starosti 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 ...jak uvedeno výše, nemusím si dělat starosti, vše je v pořádku, provedeno přeleštění, bylo to vyrezlý, ale nechápu od čeho, když ručku nepoužívám, musel jsem stát někde v kaluži... ...to je závěr, takže budu to sledovat a uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.