Fezoj07 Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Tak tie košíky sa mi tiez moc nepozdavaju.Preto som ich nebral :-) a zrkadlo?kedze mam obyc tak si ho prepnem na nocny rezim a vydim aj deti aj za vozidlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Ten odpadkac vubec není mini... Vejde se tam toho dost - on je to jen rámeček, do kterýho das mikrotenak či papirak, a pak tam ten bordel tlacis a ono to jde bokem... Na různý papírky, ucty a obaly od mekace super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
architect Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Nechcem sa hrať na mudrca, ale pripadá mi, že doplnkové príslušenstvo je práve od toho, že si ho tam dá len ten, komu sa to pozdáva a páči. Keď sa niekomu páči mať odpadky nahádzané v bočných odkladacích priestoroch, tak je to vporiadku. Je to jeho voľba. Keď ich chce mať v pomuchlanom igeliťáku, opäť je to vporiadku. Je to každého vec. Rovnako ako je každého slobodná vôľa si nahodiť originálne odpadkové koše. Nemyslím si, že sú nejaká trapárna. Alebo inak. Má Škoda k nim nejakú alternatívu? Ak áno, sem s ňou. A detské spätné zrkadlo? Súhlas, že je to predražené. Myslím, že aj 8€ by bolo celkom dosť, ale to, že si sklopím zrkadielko a vidím to čo chcem je asi taký argument, že mám dve PC a jeden monitor s prepínaním vstupov. Komfort jak prase... Osobne sa mi veľmi pozdáva mať na dieťa permanentný výhľad, obzvlášť keď má zdravotné problémy. Každý sme iný a každý od komfortu jazdy v aute očakáva niečo iné. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Nechcel som tým povedať že koše si nekupujte.No na parkovacie listky mam držiak na okne :-) ale možno pre decka na drobnosti ich skúsim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Já si teda musím ten odpadkáč celkem pochválit. Mám jeden vepředu a jeden vzadu. I ten držák na mobil celkem dost používám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 S drzakem na mobil jsem se spálil... Nokia 925 se do něj... Nevejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenProchazimKolem Vloženo 19. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 Origo střešní nosič jsem objednal přes škodovácký eshop, který ve skutečnosti není škodovky a jen samý problém. Přišel s prasklým plastovým krytem, šel jsem ho reklamovat a na skladě měli hned další, ale pro změnu v tom plastu byl dost výrazný vryp. Objednali mi tedy náhradní, za 2 dny přišel a hádejte co - byl celý dost výrazně poškrábaný. Takže chci peníze zpátky a půjdu do thule asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m2m Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Ja som kupoval to detske spatne zrkadlo...neviem, ale nijako som ho tam nevedel dostat bez toho aby som nemal koliziu s normalnym spatakom...takze nakoniec skoncilo v rodicovskej fabii, takze z mojho pohladu nepouzitelna vec. Aj ked pisu ze pasuje do rapida, asi myslia indicku verziu. Vec co sa mi osvedcila je ale gumovy kryt stredoveho tunela pri zadnych sedackach...od deti bol ten koberec fakt dost zapraskany...teraz je udrzba uplne bez problemov :-).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Kamarádi slevy na skoda-auto: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vyprodej-skladu#http%3A%2F%2Feshop.skoda-auto.com%2Fcz%2FCategoryOnlyResultsDisplayView%3FpageView%3Dimage%26catalogId%3D10051%26displayMode%3Ddepartment%26showHero%3Dfalse%26categoryId%3D57002%26categoryId%3D57002%26langId%3D-11%26storeId%3D10001%26identifier%3D1544697875053 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 12. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2021 Kdyby měl někdo zájem, tak mám na prodej výplň do kufru, pro ty co nechtějí používat rezervu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Dal bych toto spíš do sekce Bazar 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEFIANT Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 Zástěrky a boční neorigo lišty (plastové matové) a vypada to ok https://www.autodoplnky-obchod.cz/bocni-ochranne-listy-na-dvere-skoda-rapid-2013-spaceback/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.